Grand Canyon

Door familie J.J.ter Beek - A long time ago

7juli 2008  's Avonds The Strip van Las Vegas bekeken. Diverse hotels bekeken. Wat een gekkehuis! Blij dat we gewoon in Hoorn wonen en het Grote Noord over kunnen lopen bij minder dan 40 graden.
Wel een belevenis natuurlijk. Vooral die honderden gokautomaten met daar achter oudevandagen, invaliden en andere lui die dat geld natuurlijk best kunnen gebruiken.
8 juli
Las Vegas uit, de woestijn in. Op weg naar de natuur!!! 's Avonds aangekomen op een camping in Grand Canyon. Snel, snel eten, want we wilden de "sunset in the Canyon" (zonsondergang) zien. Om kwart over 7 al hadden velen zich verzameld op rotsen langs de rand van de canyon. PrACHTIG EN ERG indrukwekkend.  Ook het Wildlife liet zich zien, want er stond een enorm damhert heel relaxed te grazen bij de bushalte. Er rijden nl. shuttlebussen door dit natuurgebied waar je onbeperkt in en uit kunt stappen.
Nog 2 dagen in the CaNYON  gebleven. Op meerdere plekken van het uitzichtgenoten. Ook een IMAX film over de Canyon gezien op zo'n half rond scherm.
Elke avond stoken we een kampvuurtje. Zo lijkt het wel een scoutingkamp hier.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!