van Grand Canyon naar Page

Door familie J.J.ter Beek - A long time ago

vrijdag 11 juli 2008
Bij het verlaten van de Grand Canyon reden we de weg met allerlei mooie uitzichtspunten. Bij LiponPoint zetten we koffie, namen plaats op een steen, uitzicht GRand Canyon en met de Ipod op ons hoofd (Dolly Parton: I will always love you) genoten we voor de laatste keer van het immense uitzicht.
Op weg naar Page, liggend aan Lake Powell. Dit meer ontstond omdat ze met de Hooverdam nog niet voldoend energie konden opwekken. Nou ja, je snapt het, allerlei natuurgebied ondergelopen, indianengebied nat. Maar nu is er genoeg energie.
In Page draaide de Airco de hele dag, we hadden een zoutwater zwembad en het was REALLY Hot.
Volgende dag bezochten we Antilope Canyon. o.l.v. een indiaan in een jeep. Eerst 20 min. door een zandvlakte (eigenlijk de rivierbedding) . De canyon bleek een rotsspleet in een oranjekleurig massief waar je net aan tussendoor kon lopen. Tien graden kouder dan buiten, dus heerlijk. Prachtige foto's genomen.
Op de terugweg zat ik naast een Fransman. Hij wilde wedden voor 1 dollar hoe heet het was. Terstond paktje hij een toeristische ijskastmagneet uit zijn tas. Er zat een minithermometertje. Hij plakte hem aan de reling van de jeep, We gokten allebei en 2 minuten later had ik een dollar gewonnen. Het was 39 graden!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!