DAG 1, zo. 22 jun. 2008- Op weg naar Las Vegas.

Door Fam. Mac - A long time ago Zondag, 22 juni, om 4 uur gaat de wekker, douchen, aankleden, check-check-dubbelcheck en off we go ! Onze vlucht vertrekt om 07.35 u. vanaf Reina Beatrix en landt 2,5 uur later op Miami Airport. We vliegen met American Airlines en dat betekent welgeteld 1 drankje op de gehele vlucht (zelf een flesje water of softdrink meenemen is natuurlijk niet meer toegestaan met de nieuwe veiligheidsmaatregelen).
Op MIA 5 uur overstaptijd. Die hebben we heerlijk lezend doorgebracht in de Military Lounge.
Om 16.30 u. vertrekken we met 1 uur vertraging  (wéér met A.A., gelukkig kregen we nu maar liefst twee (!) drankjes in die 5 uur) naar Las Vegas, alwaar we om 21.30 u. (Arubaanse tijd dan, 18.30 u. lokale tijd) compleet uitgedroogd maar met veel goede zin weer voet op vaste grond zetten.
Taxi genomen naar de Strip om in te checken in het Circus Circus Hotel. Toen was er nog wat met Mega-rijen en een kapotte kluis en kamers omruilen maar uiteindelijk, precies 20 uur nadat we thuis de deur achter ons dichttrokken, betrokken we dan onze kamer en was er een bed in zicht. Tollend op de benen en met rooddoorlopen ogen riep Arden : "ik ga niet slapen vóórdat ik The Strip gezien heb...!!!!"  Waren we het eigenlijk allemaal mee eens. Dus wat doe je dan: sneakers aan en The Strip op...Helemaal geweldig vonden de meiden het ! Uieindelijk 22 uur na vertrek Aruba was de koek op en zijn we uitgeput op bed gevallen. After all, tomorrow is another day....


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.