DAG 5, do. 26 juni- ROUTE 66, richting Grand Canyon

Door Fam. Mac - A long time ago Vroeg opgestaan. Vandaag hebben we een lange rit voor de boeg. Maar allereerst een pit-stop bij de Wallmart. We zijn er namelijk achter gekomen dat onze uiteindelijke bestemming voor vandaag, Williams AZ, op 2000 meter hoogte ligt en dat dientengevolge de temperatuur 's nachts daalt tot ongeveer 5 C. Dat is nogal een verschil met de temperaturen die we de laatste dagen hebben mogen ervaren hier ( 42-43 C ). Dus even slaapzakken inslaan.
Daarna gauw op weg. We rijden door enorme uitgestrekte lege vlaktes. Het is ongelooflijk hoeveel ruimte hier nog is !
Ook nemen we een deel van de oude 'ROUTE 66' , welbekend uit vele films en songs. Leuk!


In Seligman nemen we even een half uurtje om de benen te strekken en een ijsje te eten. Dan weer snel verder. Al gauw zien we het landschap veranderen in naaldboombossen. Arden ziet een 'Elk' (wat het in het NL. is weet ik niet) vlak langs de bosrand lopen.
Op de Campground KOA Williams aangekomen de camper aangekoppeld, Jeff uurtje gaan hardlopen, ik Spaghetti Tonijn gemaakt, even rondgelopen om naar de konijntjes te kijken die hier tegen schemering rondhuppelen en een helicoptervlucht boven de Grand Canyon voor morgen geboekt. Na het eten maken we een kampvuur, het begint inderdaad fris te worden dus lekker dicht bij het vuur marshmellows roosteren en uren naar de sterren kijken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.