DAG 8, zon. 29 juni- van Monument Valley naar Capitol Reef

Door Fam. Mac - A long time ago Om 11 uur vertrokken uit Goulding, Monument Valley. Bestemming: Capitol Reef. We hebben Robin Jane en Arden erop voorbereid dat het een lange rit/zit gaat worden en we hebben tijdschriften, puzzelboekjes en spelletjes bij de hand.
We rijden kilometers en kilometers (357 km. om precies te zijn) door Utah, over de Utah State Highway ( UT. 95- ook wel Scenic Byway genoemd) en verbazen ons over de steeds wisselende landschappen. Een enkele keer komt ons een medeweggebruiker tegemoet maar anders dan dat lijken wij de enigen in dit immense uitgestrekte natuurgebied.Rond half 5 in de middag rijden we Capitol Reef National Park binnen en gaan even bij een camping kijken die tussen de boomgaarden ligt. We hebben al een andere campground geboekt (1000 Lakes) maar deze, Fruita, is wel zo mooi dat we ons reisschema aanpassen en er morgenochtend naartoe verhuizen voor een extra dag.

Om 18:00 u. zijn we op RV-park 1000 Lakes en Jeff haalt, terwijl ik Tostada's met sla, Sour Cream, gehakt met kidneybeans op tafel zet, alvast wat hout voor het kampvuur.
We hebben vandaag 357 km. gereden ( dat moet je niet te vaak doen) en zitten op 2200 mtr. hoogte. De temperatuur zakt vanavond naar 14 C.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.