stapje voor stapje....

Door Ina, Pepijn & Kids - 16-06-2008 21:16 Vandaag even met een meneer in New York gebeld van Olympic Airporter. Ik heb al aangegeven dat ik bij het boeken iets te optimistisch was over het afhaaltijdstip op JFK, en dat wilde ik corrigeren. Met de beroemde NewYorkse vriendelijkheid werd ik geholpen, en zonder goodbey of iets werd daarna de lijn verbroken. Naja, gelukkig heb ik wel een nieuwe bevestiging ontvangen... met een bedrag van $ 82 ?!?. Ik weet toch zeker dat ik voor $76 geboekt heb. Tis niet veel, maar het telt wel op, dus maar weer even een mail gestuurd.
Gisteravond laat heb ik nog de Whale Whatch trip geboekt bij de Dolphin Fleet . Er zijn heel veel boottochten te boeken in verschillende plaatsen op Cap Cod en daarbuiten. Het verhaal op de website sprak me aan, en het feit dat elke maatschappij ca. 3,5 - 4,5 uur het water op gaat. Als je start in bijvoorbeeld Barnstable moet je eerst nog om Cap Cod heen, en verlies je tijd om de walvissen te zien lijkt me. Vandaar ook de keuze voor Provincetown. We kunnen dan meteen de Cap bekijken en 's middags naar het strand gaan. Dat is in ieder geval nu de planning.


Omdat we eigenlijk al maanden praten over de inkopen die we in een outlet willen doen, is er inmiddels een noodzaak ontstaan na aankomst niet te lang te wachten met het shoppen: Malte heeft maar 1 paar schoenen om mee op vakantie te nemen. De planning is nu om maandag 30 juni naar de Wrentham Village Premium Outlet te gaan. Dat is een iets groter zusje van de outlet die we in 2005 in Californie bezochten. Daar kostte het bezoek al bijna een halve dag en een klein fortuin. Maar goed, we hebben er nog steeds plezier van, ofschoon mijn schoenen nu toch wel slijtageplekken beginnen te vertonen, en Lasse toch echt uit zijn broek gegroeid is. Ik kijk er in ieder geval al weer naar uit.
De sightseeing trip kunnen we pas in Amerika boeken: je moet een dag van te voren opbellen. Dat blijft dus nog even op het todo lijstje staan.
Nog een stressvolle week, dan wat laatste zaken afronden en we mogen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan