Gilroy

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago We zijn een dagje eerder vertrokken in de richting van San Fransisco. Vanmorgen hebben we een bezoek gebracht aan Mariposa Grove, een gebied waarin enkele honderden seqoia's staan. We hebben er tussendoor gewandeld. Die bomen zijn echt gigagroot. Zeker als je bij de boom gaat staan voel je je wel erg nietig hoor. Met recht woudreuzen hoor die bomen! Gisteren hadden we een heerlijk dagje in de vallei. Weer beren gezien en heerlijk gefietst en af en toe eens even lekker zitten, kijken naar alles om ons heen. Pittige wandeling naar een waterval gemaakt.
In de loop van deze middag vertrokken we naar Gilroy. Ongeveer 65 mijl (108 km) van San Fransisco.
Nog twee nachtjes slapen in de camper en dan wordt hij weer ingeleverd. We slapen dan nog drie nachten in Holiday Inn Golden Gateway hotel.
Morgen overdag wordt het shoppen. Hier in Gilroy is een een groot outlet-winkelcentrum met maar liefst 145 winkels.  Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Morgenavond (voor jullie vanavond) doen we mee aan een grote campingbarbecue. We moeten de camper weer helemaal schoonmaken en opruimen en de tassen weer inpakken.
De camping waar we nu verblijven is weer heerlijk tiptop in orde.

Klaas 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!