Camper opgehaald

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago
Las Vegas en camper ophalen en door naar Williams
 
Het is hier nu 6.45 uur. Net lekker geslapen in een heerlijk koel Williams (ongeveer 70 km vanaf de Grand Canyon). We staan met onze camper op een mooie, beboste camping. Echt heerlijk na dat hete Las Vegas. Op de site van onze meiden lezen jullie vast wel hoe zij Las Vegas ervaren hebben. Ook voor mij blijft het een bijzondere ervaring. Wat een stad!! Ik snap niet dat mensen daar sowieso willen en kunnen leven met aldoor die hitte om je heen.
We vonden het echt geweldig om meegemaakt te hebben. We hebben eergisteren nog enkel hotels en casino’s bekeken. Klapstuk was de werkelijk indrukwekkende show van Cirque de Soleil die zich geheel in het water afspeelt, Een superdeluxe theater, helemaal rond. We zaten op de voorste rij en konden onze ogen niet geloven. Het is allemaal in woorden niet te vatten. Kijk, als je zin hebt, maar eens op de sites van hotel Wynn.
Vol indrukken terug naar het hotel ’s avonds. Weinig geslapen, je hoofd zit echt te vol met al die indrukken.
Gisteren hebben we de camper opgehaald. We werden opgepikt om 7.30 uur met een shuttlebusje. Daarna een hoop uitleg, wat je toch niet allemaal kunt onthouden, maar goed. We kregen een handig Nederlandstalig instructieboek mee. Vervolgens naar de Walmart. Ook dat is weer bijzonder. Mega mega.
En toen op pad voor het eerste traject richting Grand Canyon. We reden over de immense Hooverdam door naar Williams (ongeveer 400 km). Dorre landschappen. Alleen de laatste 80 km waren mooi! Bossen, mooie bergenen natuurlijk een stukje Route 66. Nog even getankt want zo’n camper rijdt 1 op 4 ongeveer. Uiteindelijk staan we hier nu op een rustige camping. Bij iedere kampeerplaats heb je een picknicktafel een een vuurplaats. Er brandden veel vuurtjes gisteravond. Amerikanen houden kennelijk erg van vuurtjes stoken en natuurlijk overald de BBQ’s.
Vandaag gaan we het rustig aan doen. Om een uur of 11 rijden we richting Grand Canyon. We willen naar het IMAX theater om een half uur durende film te zien over de Grand Canyon. Daarna de campingplaats opzoeken en vanaf een uur of 4 met een shuttle naar de canyon. Rond half 8 is de zonsondergang over de canyon. Morgenochtend weer naar de Grand Canyon naar andere uitzichtpunten. Al vroeg weg gaan want dan is de lichtval het mooist. Morgenavond slapen we in Sedona (2 of 3 nachten).
Over een paar dagen laten we weer wat van ons horen via deze site.
 
Groeten van de vijntjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!