Prachtig Sedona

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago Nederlandse tijd is 4.42 uur. Hier in Arizona is het 19.42 uur en het wordt donker. Vandaag heerlijk rustig gestart na een nachtrust van maar liefst 10 uur!! We staan op een mooie camping onder de bomen. Echt een zomerse teperatuur van zo'n 27 graden C.
Vandaag na het boodschappen doen en koffie drinken (koffiemok wordt direct weer bijgevuld zodra die leeg is en de megabeker orange juice van M en T ook - en dat allemaal voor 7 dollar en 17 cent! Moet natuurlijk wel 15% fooi bij) zijn we na een mooi autoritje door de omgeving gaan zwemmen op een paradijselijk plekje.
Ik vind het leuk om met verschillende mensen gesprekjes te beginnen. De Amerikanen zijn erg open en ook nieuwsgierig. Gisteravond met een echt knauwende kerel met cowboyhoed gepraat. Met plezier liet hij ons zijn pistool zien en vertelde met trots een groot aanhanger te zijn van de National Rifle Association. In Arizona is weinig tot geen criminaliteit. Als iemand ons wat doet I shoot him definitly.
De NRA is zo machtig dat ook iedere volgende president weinig zal kunnen doen aan het wapenbezit.
Het is maar dat u het even weet.
Sedona is een plaatsje ongeveer 40 km. onder Flagstaff. Het is omringd door rode bergen (Red Rock Country). Het is echt mooi en rustig gelegen. Alle winkels hebben parkeerplaatsen hier, want de volgende winkel ligt gewoon een paar honderd meter verderop. Wij als nuchtere Hollanders hadden gisteren nog even het dorpse idee om lopend naar een supermarkt te gaan......... We dachten dat het 400 meter was maar het bleek 4 mijl te zijn. De lady van de camping had gezegd dat de supermarkt erg dichtbij was (close near).  Voor hen is dat ook erg dichtbij (met de auto).
Ook morgen blijven we nog hier. Het bevalt ons hier goed. Overmorgen naar Monument Valley!

Groeten and all the best!!
Wilma and Clase
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!