Durango (Colorado)

Door Klaas Wilma Marit Tessa - 12-07-2008 02:41 Vanmorgen vertrokken we redelijk vroeg van Monument Valley naar Durango, een echt cowboy - colorado-stadje. Ik moet aan de muziek van John Denver denken. Bij Monument Valley nog mooie foto's kunnen maken (en ondertussen aan Corine en Jeroen denken die hier ook gestaan hebben).
We zitten nu op een camping in Durango in de Rocky Mountains. Prachtig landschap, groen en wild met snelstromende beken. Vanmiddag hebben we het stadje even rondgewandeld en gaan daar morgen mee door. Echt leuke winkeltjes en mooie westerngeveltjes. Heerlijke temperatuur!
Morgenochtend gaan we om 8.00 uur raften. Planning is om om 12.30 uur weer terug te zijn.We zijn benieuwd, de foto's zien er in ieder geval uitdagend uit.
Tessa en Wilma hebben net de camper helemaal uitgeruimd en schoongemaakt. Alles is weer netjes op orde. Af en toe moet dat even want het blijft een kleine ruimte.
Onderweg kunnen we gewoon koffie zetten en zetten we de camper aan de kant bij een mooi uitzicht om te lunchen. Het rijden valt erg mee. Na een uur of vier rijden zijn we weer bij de volgende bestemming.
M en T zitten achter deze laptop (spelletje) of lezen of luisteren naar hun MP3.
Verslag van het raften volgt later.
De meiden houden hun sites ook goed bij op http://maritvijn.waarbenjij.nu en
http:// tessavijn.waarbenjij.nu.
Groeten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan