Bryce Canyon

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago Donderdagavond 21.22 uur. (5.22 uur vrijdagochtend bij jullie).
Gisteren hadden we een prachtige rit over een bergweg op weg naar Bryce Canyon. We kwamen zo rond half vier aan en hebben even gezwommen in het zwembad hier op Ruby's Inn Campground. Dat Ruby's Inn is en dorp op zich met heel veel lodges, een grote winkel (general store) en eetgelegenheden. Toen we terugliepen kwamen we voor de tweede keer (eerst al in Mon.Valley) mijn collega tegen. We hebben samen een vuurtje gestookt en een wijntje/biertje/pina colada gedronken. Echt gezellig.
Vanmorgen zijn Marit en Tessa een horsebackriding gaan doen (zo heet dat hier) door het prachtige landschap van Bryce Canyon. Wilma en ik hebben twee trails gelopen tussen alle rode hoodoo's en bergen in. We hebben het echt alle vier als geweldig ervaren. Wat een natuur hier.... Het is niet in woorden te vatten. Ja Jan, je hebt echt gelijk!
Vanmiddag een rustige middag gehad. Lekker in het zwembad (en jacuzzi) en een film gekeken in het Visitor Center. Op dit moment liggen alle drie meiden in de jacuzzi, Lekker in het donker naar de sterren te staren.
Morgenochtend vertrekken we naar Zion. Ook daar moet de natuur erg mooi zijn. De familie Freeke is hier erg enthousiast over. Zij zijn hier al vaker geweest en drukten ons op het hart om ook hier heerlijk te gaan wandelen. Overmorgen willen we door de rivier gaan wandelen.
We genieten erg van onze reis tot nu toe.

Big kiss to all of you
Klaas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!