ZION NP

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago
Zion Np
 
Na twee dagen in het overweldigend mooie Bryce zijn we in Zion NP. Gisteren kwamen we hier aan en we hebben twee stevige wandelingen gedaan waarvan die van vanmorgen toch wel heel bijzonder was. Aan het eind van het dal kun je nog kilometers doorlopen door de rivier. Het is een combinatie van waden en klauteren door het water, steeds verder de canyon in totdat het heel smal wordt. Echt erg leuk!!
Daarna bij de Zion lodge, een stukje terug in het dal, heerlijk wat gezeten en gegeten op een prachtig groot grasveld onder hele grote bomen.
In de loop van de middag lekker zwemmen hier op de camping. Het is hier weer veel warmer dan in Bryce. Vanmiddag weer tegen de 40 graden C.
Dat vinden we eigenlijk te warm en daar hebben we best last van. Gelukkig slapen we goed dankzij de airco in de camper.
Morgen krijgen we een lange autorit naar Californië richting Yosemitepark. We rijden dwars door Las Vegas richting Barstow en dan noordwaarts naar Lone Pine.
Het vinden van de juiste weg is echt heel gemakkelijk. Je moet gewoon de nummers van de autowegen weten en of je Noord, Zuid, Oost of West moet. TomTom hier niet nodig hoor.
We weten verder niet wanneer we weer online kunnen. Afwachten maar.
Allemaal veel liefs!
Klaas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!