Las Vegas/Barstow

Door Klaas Wilma Marit Tessa - A long time ago Vanmorgen op tijd vertrokken vanuit Zion NP. Na ongeveer drie uur rijden kwamne we door Las Vegas. We hebben de camper bij hotel/casino/pretpark/kermis Circus Circus gezet en daar anderhalf uur rondgebracht. Je blijft je verbazen hoor daar. Echt heel mooi vonden we ook Caesars' Palace. Wat een prachgt en praal. Enorme beeldhouwwerken, fonteinen, luxe winkels en Italiaanse dorpjes overspannen met blauwe luchten en wolkjes. Je waant je echt in een oud Italiaans dorp met de meest prachtige en luxe winkeltjes. Allemaal beschilderde koepels en mooie schilderijen en overal marmeren vloeren met mozaïeken. Hoe kan het bestaan. (Terwijl ik toch ook van mening ben dat dit eigenlijk helemaal niet zou moeten kunnen, zo'n stad als Las Vegas. Maar ja ik loop er toch ook rond en geniet er toch echt wel hoor.)
Om 16.00 uur zijn we weer doorgegaan en was het letterlijk 120 mijl file rijden naar Barstow. Dat schijnt op zondagmiddag vaker te gebeuren. We hoorden hiet net van de campingeigenaar dat er echt veel mensen vanuit de regio Los Angeles voor een weekend naar Las Vegas toegaan en zondag aan het eind van de middag rustig de 270 mijlen weer naar huis tuffen. (Dat kunnen wij ons niet voorstellen in ons kleine landje.)
De temperatuur is hier goed, een draaglijke temperatuur. Dat was ook zo in Las Vegas vandaag. Het regende er zelfs een tijdje!!
De meiden hebben net gezwommen en Wilma wandelt hier ergens over de camping. Morgen naar Yosemite. We hebben er zin in. Lekker fietsen en wandelen en de seqoia's bekijken. M en T misschien nog een keer paardrijden. Ze kijken elke dag vol verwachting naar de reacties op hun sites. Ze genieten erg hoor van al die reacties.

Groet en kus,

Klaas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!