zondag 20 juli

Door Familie Volker - 25-07-2008 08:02  

Zo, vandaag bouwen we een lekkere rustdag in. Toch zijn we er allemaal al op tijd uit. Eerst lekker douchen en dan een uitgebreid ontbijt is de bedoeling. Thom en Marc halen hiervoor de boodschappen in de kampwinkel. Helaas komen ze met niet veel meer dan eieren, jus d'orange en pinda's terug. De pinda's bewaren we voor een later moment en gelukkig hebben we zelf ook nog wat in de tent dus wordt het ontbijt toch nog redelijk uitgebreid en hoeven we weer geen honger te lijden. Omdat het al lekker warm is willen Thom en Marc al op tijd gaan zwemmen. Maar zonder ouderlijk toezicht mogen ze het zwembad nog niet in. Dus huren ze eerst maar eens een half uurtje een turbo bike. Dezelfde driewielers/fietsen die ze de vorige keer in Whitefish, Montana ook al hadden geprobeerd. Dit is opnieuw leuk, hoewel het met het warme weer wel zweten is.

Daarna toch lekker zwemmen. Hoewel lekker, een paar amerikaanse pubers zijn nogal irritant met een waterslang in de weer. Vriendelijk\ vragen om te stoppen schiet niet op dus draait Clemens de kraan maar dicht. Het duurt even voordat ze in de gaten hebben dat er geen water meer uit komt...

Terwijl Anja als toezicht bij de heren in het zwembad blijft werkt Clemens het weblog bij. Op een heerlijk plekje aan de picknicktafel onder een grote boom, vlakbij de office. Hier is de internetverbinding wel goed, dus dat gaat goed. Ook bellen we even naar Denekamp om te horen hoe het thuis is. Afgezien van het weer in Nederland (daar moeten we het geloof ik maar even niet over hebben) is het gelukkig allemaal goed. Thom praat nog extra even met opa en vertelt van zijn ongelukje met het mes. Hij stelt opa gelijk gerust dat het nu allemaal nog wel meevalt.

Later spelen we nog een paar kwartetspelletjes, onze nieuwe favoriete sport, en daarna is het nog even tijd om met de nieuwe american football in de weer te gaan. Zo'n luierdagje tussendoor is ook wel eens erg lekker; als het maar niet veel langer dan één dagje duurt..............

De plannen voor morgen worden ook een beetje bijgesteld. Als het dit weer is willen we een meertje opzoeken in de buurt van de Coulee Dam. Het liefst met een strand bij de camping. We zullen zien hoever we hiermee komen.

Anja maakt 's avonds nog lekkere spaghetti, zodat we deze dag weer lekker afsluiten. We gaan op tijd de koffer in, zodat we morgen niet al te laat kunnen vertrekken.

Het is de hele dag erg warm. Weinig wind en geen wolkje aan de lucht. De dertig graden wordt gemakkelijk gehaald.


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan