zondag 27/7

Door Familie Volker - 29-07-2008 18:01  

Omdat gisteren wel erg goed is bevallen en omdat we nog lang niet genoeg hebben gezien van Seattle gaan we vandaag opnieuw de stad in. Het is erg bewolkt en niet al te warm dus is het na lange tijd wel weer voor een lange broek en een shirt met lange mouwen.

Als Marc uiteindelijk ook rond 10.00 uur uit zijn bed is (vakantie kan erg vermoeiend zijn) vragen we hem om een beetje op te schieten omdat we toch wel graag de bus van 11.00 uur willen halen. Dit lukt helaas net niet. Maar uiteindelijk komt de bus rond 11.30 uur met dezelfde chauffeur als gisteren en rijden we dezelfde route als gisteren. De chauffeur herkende ons al en merkte gelijk op dat hij niet hoefde te vragen waar wij vandaag naar toe moesten maar dat hij het antwoord al wel wist.

Om niet dezelfde fout als gisteren te maken informeren we nu vooraf hoe laat de laatste bus richting onze camping vertrekt. We komen erachter dat hiervoor foldertjes in de bus liggen. Dit blijkt op zondagen al om 18.15 uur te zijn. We willen het niet op de laatste bus laten aankomen dus zullen we de bus van 17.45 uur terug naar de camping nemen.

Eénmaal weer downtown lopen we naar Space Needle. De Space Needle lijkt op een frisbee op stokjes. Het uitzicht op 184 meter hoogte schijnt schitterend te zijn en dit willen we natuurlijk graag zelf ondervinden. Onderweg er naar toe lopen we langs een french bakery en omdat we wel weer zin hebben in een kop koffie gaan we hier naar binnen te gaan. Na de lekkere (sterke) koffie met voor sommigen iets erbij vervolgen we onze weg richting Space Needle.

Als we tickets willen kopen blijkt dat de wachttijd om omhoog te kunnen 1 uur en 15 minuten is. Ongeduldig als we zijn vinden wij dit véél te lang en zonde van onze tijd en volstaan we daarom met het nemen van een paar foto's.

Hierna wandelen we weer richting het centrum om nog even te shoppen. Omdat parfum hier ook goedkoper schijnt te zijn dan bij ons is dit een goed excuus om hier in ieder geval even naar te kijken. Na veel geurtjes te hebben getest valt de keuze uiteindelijk op een geur van Calvin Klein. Ondertussen vinden wij het wel weer tijd om iets te drinken. Hierna overwegen we nog even om richting Chinatown te wandelen maar gelet op de tijd besluiten we dit toch maar niet te doen en richting de bus te wandelen. De bus stopt echter bij het vliegveld niet op dezelfde plek als gisteren en dit zorgt toch voor enige verwarring. Als de bus op een gegeven moment stopt geeft Marc aan dat we er hier uit moeten maar omdat we toch een beetje eigenwijs zijn en de plek ons niet bekend voor komt blijven we zitten. Achteraf blijkt dat Marc wel gelijk had!!! Gelukkig valt de schade mee en stappen we uit bij een halte waar ook de bus langs komt die ons naar de camping moet brengen.

We stappen bij de camping uit.

Voor het avondeten maken we een start met het opmaken van de nog aanwezige voorraad en wordt het vandaag rijst, groenten en kip.

We vinden het niet echt weer om lekker buiten te zitten en er is ook geen firepit Daarom maken we er na het eten een gezellige filmavond van en kijken we met z'n allen naar The Bourne Supremacy. Nog snel even het verslag bijwerken en alvast de route voor morgen bekijken.


 

Het weer: 's morgens erg bewolkt en redelijk fris maar 's middags breekt de zon door en wordt het toch nog rond de 22 graden.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan