dinsdag 29 juli

Door Familie Volker - 01-08-2008 11:34  

Onze laatste dag in de States. We worden wakker met regen. Dit belooft weinig goeds. We hebben niet al te veel plannen vandaag dus doen we rustig aan. Douchen, ontbijten, bonnetjes opzoeken die we kunnen declareren (we hebben enkele ontbrekende spullen voor in de camper aangeschaft) en dan is het ook al bijna tijd om de camping te verlaten. Voor 12 uur moeten we de plek verlaten, dus we hoeven ons niet te haasten.

Het regent nog steeds dus van rondkijken in Lynden komt niet veel terecht. Wel drinken we downtown een lekker kopje koffie/chocomelk met een muffin. Daarna zetten we koers naar de grens, met Thom deze keer als gids. Hij is een beetje misselijk dus wil hij graag voorin zitten. Voordat we op snelheid liggen bereiken we de grens en kunnen we alweer afremmen. Ze vragen waar we vandaan komen, hoelang we in Canada willen blijven en of we nog sieraden, drank en tabakswaren invoeren. De laatste vragen kunnen we ontkennend beantwoorden. Aan de Canadese kant van de grens stoppen we om de laatste camping uit te zoeken. Het wordt Peace Arch RV Park in Surrey. Vlak bij Delta, waar we morgen de camper mogen inleveren. Het gaat steeds harder regenen, dus trekken we maar de conclusie dat Canada en Amerika ook niet blij zijn met ons vertrek.

Onderweg gooien we de tank nog even voor ¾ vol, dezelfde hoeveelheid die we ook bij de ontvangst van de camper aantroffen. Dat moet genoeg zijn om Cruise Canada te halen morgen.

Op de camping pakt Anja de meeste spullen al in voor vertrek. Het wordt nu wel echt definitief. 's Avonds is het eerst tijd voor de laatste ronde Canadese pannenkoeken en dan een dvd. Deel I van Jason Bourne. Het is opnieuw een spannende film en als deze afgelopen is is het ook tijd om naar bed te gaan.

Over het weer deze dag is al genoeg gezegd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan