woensdag 30 jul

Door Familie Volker - 01-08-2008 11:35  

De wekker uit voorzorg om 7 uur laten aflopen. Even wakker worden en dan opstaan. Het belooft een lange dag te worden. Dus eerst maar eens lekker douchen. Daarna de laatste spullen inpakken en de camper schoonmaken.

De planning is om rond 9.30 uur te vertrekken en dat lukt prima. Strak schema!

We gebruiken om terug te rijden naar Cruise Canada maar weer eens de Google Maps routeplanner. De afslagen staan er op de goede plek op, de straatnamen helaas niet. Bij de eerste foute straatnaam draaien we bij de Shell. Kunnen we mooi onze lpg voorraad nog even op peil laten brengen.

Daarna een stukje terug en de gemiste afslag nemen. Vervolgens gaat het bij Highway 91 weer mis. Deze wordt in de beschrijving King George Highway genoemd maar die is in geen velden of wegen te bekennen. We draaien in een doodlopend straatje. Bij mensen op de oprit! Ondanks de aanwijzingen van Anja die volgens goed gebruik even is uitgestapt raakt de camper een boom. Helaas valt er een tak af. Gelukkig (?) is er niemand thuis, althans daar lijkt het op, en rijden we verder. Echt leuk is dit niet.

Bij de River Highway dreigt het weer mis te gaan maar hier gaat Clemens op zijn gevoel af. Volgens Thom helpt dat niet echt maar in dit geval komt het goed uit. Twee kilometer later treffen we inderdaad Cruise Canada aan. Thom ziet deze als eerste dus is het eigenlijk aan hem te danken dat we goed gereden zijn. Aldus Thom.

Allereerst pakken we al onze bagage uit de camper en ondertussen komt er iemand van Cruise de camper inspecteren. Alles wordt in orde bevonden dus kunnen we op kantoor alles afronden. We hebben nog wat bonnetjes van spullen die we zelf hebben aangeschaft. Dat krijgen we deels vergoed. Bovendien ontvangen we de waarborgsom retour. Over een parkeerbon in Spokane wordt niet gesproken.........

De taxi wordt voor ons gebeld om ons naar het vliegveld te vervoeren. Deze keer hebben we volgens Marc wel een aardige chauffeur dus komen we prima op tijd aan.

Daarna begint het lange wachten en rondhangen op het vliegveld. We arriveren om half 12, kunnen vanaf 2 uur inchecken en om 4 uur boarden. De tijd doden we met Starbucks, Subway, taxfree shoppen van onze laatste dollars en een beetje rondhangen.

Het vliegtuig heeft ruim 3 kwartier vertraging omdat niet alle bagage/vracht op tijd aan boord is. De vlucht verloopt rustig. Alleen boven de Rockies is er enige sprake van turbulentie.

Boven de Hudsonbaai gaat de zon onder en het duurt niet lang of hij komt weer op. Een heel mooi gezicht, een rode hemel in veel verschillende tinten. Echt helemaal donker is het niet geweest. Helaas zijn de raampjes niet al te schoon dus een fotootje zit er niet in.


 

Het weer: het begint bewolkt maar het klaart steeds meer op. Temp. Ca 20 graden.


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan