zo, het zit erop. Helaas!

Door Familie Volker - 01-08-2008 11:36  

Door het vliegen en het tijdsverschil raakt ons ritme aardig in de war. Echt lekker slapen lukt niet aan boord dus als we om goed 12 uur 's middags in Amsterdam aankomen zijn we al aardig gaar. Het duurt lang voordat de bagage opgepikt kan worden en dan gaat het richting de trein. We hebben geluk en hoeven maar een kwartiertje te wachten voor de rechtstreekse trein naar Enschede. Hoewel, het is bloody hot en in de trein is niets te krijgen. We hebben dan ook een giga dorst. We hadden beter een trein later kunnen nemen.......

In Enschede pakken we de bus naar Losser, na eerst bij de Burgerking ons vochtgehalte weer enigszins op peil te brengen. Met de auto halen we in Losser de bagage op van de bushalte en zetten dan gelijk koers naar snackbar de Tuffel voor een lekkere milkshake of ijsje. Hier zijn we wel aan toe.


 

Zo we zijn thuis na vijf weken! Dat geeft wel een goed gevoel hoewel het jammer is dat de vakantie nu echt afgelopen is. Het was echter een SUPERVAKANTIE, maar eenmaal thuis is ook weer lekker.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan