tijdens de finale; zaterdag 28 juni

Door Familie Volker - 29-06-2008 22:36  

Zaterdag 28 juni 2008

We zijn alweer iets later wakker dan gistermorgen. Het tijdsverschil begint toch al een beetje te wennen. Na te hebben gedoucht vertrekken we richting ontbijtzaal. Na het ontbijt nog even proberen met opa en oma te bellen en yes ze zijn thuis. Toch weer fijn te horen dat in Nederland alles ook goed gaat.

Vervolgens op pad voor een goede stekker voor de laptop. Bij een grote electronicazaak wordt ons verzekerd dat de verkochte stekker de juiste is, zeker weten!! Maar helaas, terug op de hotelkamer blijkt ook deze stekker niet te passen. Toch maar weer terug dan. Nog snel even tijd voor een broodje en is het alweer tijd om uit te checken. Nog voor we kunnen uitchecken wordt al gemeld dat onze taxi is gearriveerd om ons naar het camperverhuurbedrijf te brengen. Tot nu toe loopt alles als een trein. Rond 13.30 uur komen we bij het camperverhuurbedrijf. Niet lang daarna worden we naar “onze” camper gebracht. O jee, hij is wel héél erg groot. Hij is niet alleen groot maar ook zo goed als nieuw. Helemaal super!. So far, so good! Snel de koffers uitpakken en dan mogen we eindelijk rijden. De eerste camping hadden we in Nederland al gereserveerd dus we weten waar we naar toe moeten. Maar ook met een routebeschrijving is het toch nog wel even wennen. Na een paar hindernissen en een stop om boodschappen te doen arriveren we rond 18.30 uur op camping Anmore campground. We krijgen een ruime plek met, da's wel het allerbelangrijkste, een firepit.

Door Thom en Marc wordt er direct hout gesprokkeld en op de camping kopen we nog wat hout zodat we na het eten ons eerste vuurtje kunnen stoken.

Op de camping zijn veel kinderen en Thom en Marc treffen meteen al vriendjes om mee te voetballen en te basketballen. Nu de zon weg is is het voor het zwembad toch iets te fris geworden dus dit stellen we even uit tot morgen. Nog even gezellig kletsen en iets drinken rondom het vuur en dan zit ook deze dag er al weer op.


 

Het weer: erg zonnig en rond de 28 C.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan