zondag 29 juni

Door Familie Volker - 05-07-2008 05:12  

Zondag 29 juni 2008

We hebben prima geslapen onze eerste nacht in de camper. Als we wakker worden staat de zon al hoog aan de hemel dus ook vandaag lijkt het erop dat het een zonnige dag gaan worden.

Clemens en Marc gaan al om 07.00 uur op pad voor een ochtendwandeling. Bestemming: Buntzen Lake. Het ligt er mooi bij. Het is al vroeg erg warm dus we boeken een nachtje bij op deze camping en gaan lekker naar het zwembad.

Op de camping is internet access, zodat we ons weblog onder de EK finale lekker kunnen bijwerken. Want de NOS mag de live beelden van de finale niet buiten Nederland aanbieden op internet. Dus volgen we de wedstrijd maar via de tussenstanden. Die kunnen we wel ontvangen. De uitslag is prima dus het gaat nog steeds goed.

Ondertussen wordt het steeds drukker op de camping. Wat blijkt, het is prachtig weer, misschien wel de eerste echt mooie dag van dit jaar op zondag dus Buntzen Lake stroomt vol. En als dan het bijbehorende parkeerterrein vol is, wat doe je dan als zakenman/campingeigenaar. Juist, je laat de hele camping volplempen met auto's. Tien dollar per stuk, dus dat schiet lekker op. Op een gegeven moment zijn de medewerkers het niet eens. Vol is vol maar er zijn altijd wel ijverige medewerkers die wel ergens een gaatje zien.......


 

We maken er een lekkere rustige dag van. Thom en Marc vermaken zich prima op de camping met voetbal len en basketballen, zwemmen en canadese vriendjes maken. Op het menu staan hotdogs, die aan de overkant van de straat worden verkocht. Heerlijk. Met een ijsje toe natuurlijk.

Omdat we de volgende ochtend vertrekken krijgen Thom en Marc nu al een bloemenkrans in de Canadese kleuren en een zak snoep. Dinsdag is het nl. Canada Day, de nationale feestdag, en dat moet gevierd worden. Als tegenprestatie worden de jongens gevraagd om in het gastenboek van de camping een verhaal over hun avonturen te schrijven.

Volgens goed canadees gebruik wordt de dag weer besloten met een traditioneel kampvuurtje in de firepit. Helaas hebben we nog geen marshmallows.

Voordat we gaan slapen zorgen we dat we alvast zoveel mogelijk de boel opgeruimd hebben zodat we de volgende dag op tijd kunnen vertrekken. We hebben een lange, maar waarschijnlijk heel mooie, rit voor de boeg.


 

Het weer: erg zonnig en rond de 28 C.


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan