zaterdag 12 juli

Door Familie Volker - 18-07-2008 05:45  

Zaterdag 12 juli

Het is opnieuw lekker fris maar ook helder. We staan op tijd op voor ons doen zodat we goed 9 uur kunnen vertrekken. Het brood is alweer klaar dus dat schiet lekker op.

We verlaten Jasper. Het blijft een schitterende omgeving en als we langs de kant van de weg een elk zien met een super groot gewei is er weer een mooi moment om te stoppen. Anja legt deze knoepert vast op de gevoelige plaat. Ondertussen kunnen we al bijna een wildkalender gaan uitgeven. Wie weet voor 2009.

We vervolgen de weg door de Rockies. Het ziet er opnieuw schitterend uit. Vervolgens door de foothills de lange Yellowhead Highway af richting Edmonton. Het schiet lekker op en om twee uur staan we op de camping. Het is ondertussen lekker warm geworden, er is internet access dus werken we ons weblog maar weer eens bij. Het was onderhand ook al weer ruim een week geleden dat het thuisfront wat informatie heeft gekregen.

De verbinding is helaas niet al te snel dus de foto's nemen nogal wat tijd in beslag. Gelukkig is Clemens nogal geduldig, dus dat schiet lekker op.

Thom heeft de plannen voor Edmonton al helemaal rond. Een bezoek aan de West Edmonton Mall en linea recta naar de Bjorn Borg winkel. Die staat helaas nog niet in de index, maar G Star wel. We zullen zien. Als alles meezit gaan we morgen misschien naar deze grootste consumptietempel annex winkelcentrum zoals het hier wordt aangekondigd. Opnieuw big, bigger, biggest.

Vandaag blijven we lekker op de camping. We eten canadese pannenkoeken en daarna spelen Thom en Marc op het speelveld nog american football.

Daarna lekker douchen en naar bed. Het is mooi geweest.


 

Het weer: opnieuw een frisse start maar daarna lekker zonnig en droog. Max. 24 graden.


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan