Malibu Beach

Door Wende Hof - A long time ago De  eerste dag maar weer eens boodschappen gedaan en Paul wilde naar een kwekerij van citroenen en sinaasappels. Dit was in de buurt ( nou ja, viel tegen ) Daar aangekomen was er niets te doen, we kwamen er achter dat het zondag was.  We hebben er wat rondgereden (Wende moest rijden, kon Paul kijken) Er werden hier veel graszoden gekweekt, kool verbouwd en iets wat we niet konden definieren en natuurlijk veel citroenen en sinaasappels. Best een leuke omgeving.
De volgende dag naar de Universal Studios, dus op tijd opstaan. Dit was werkelijk schitterend en de moeite waard. We hebben ons daar de hele dag vermaakt. We moesten ons daar ook bijna  's nachts vermaken want bij terugkomst bij de camper was de accu leeg. Niemand had gezien dat de lichten nog aanstonden. Na veel geregel (door Paul met terreinjongens )kwam er een grote truck voorrijden en was het snel geregeld. Dit kostte ons uiteindelijk geen dollar en hebben we de man uitgebreid bedankt. Om 22.00 uur kwamen we pas terug op de camping en moesten we nog wat eten.
Dinsdag was het 's morgens wat bewolkt en hebben we eerst rustig aangedaan en koffie gedronken. Jasmijn zag opeens de camper schudden, bleek naderhand een aardbevinkje te zijn. Iedereen had het erover. Was wel heel apart.
Uiteindelijk toch vertrokken en hebben Hollywood Boulevard met de Walk of Fame bekeken. Een heleboel bekende en nog veel meer onbekende namen gezien. Voor de rest viel het tegen en waren we op tijd weer terug op de camping.

Groetjes uit L.A.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!