Camper opgehaald

Door Wende Hof - A long time ago Eindelijk is het dan zover. Na een prima vlucht van New York naar San Francisco en via de Railtrain komen we aan bij het verhuurbedrijf.
We werden gelijk verwelkomd met "your fam.Hof"We werden dus verwacht. Eerst moesten we nog naar een video uitleg kijken, de papieren tekenen en toen konden wij op pad.Wende heeft eesrt de kat uit de boom gekeken en Paul laten rijden. Dat ding is ook 7,50 meter en Paul is wel wat gewend.
We gingen eerst naar een Wal Mart, een grote supermarkt, waar we ons gingen bevoorraden.
We waren gelijk de weg al kwijt en Paul heeft heel wat rondjes moeten rijden, we de Wal Mart wel een keer zien liggen maar konden de inrit niet vinden. Na veel gedoe ging Wende uiteindelijk aan mensen vragen of ze ook wisten waar de Wal Mart was. Die vrouw was zo aardig om een stukje voor ons uit te rijden en de rest was een peace of cake. We konden er niet alles krijgen maar dat hebben we de volgende dag gekocht.
Gelijk daar ook maar warm gegeten bij Red Robin, waar we door een aardige gast werden geholpen. Jasmijn mocht dus geen bier, hij vroeg naar haar ID. Dus Paul en Jasmijn aan de cola en Wende aan de Heineken. Heerlijk gegeten.
Toen wij op de camping in Livermore aankwamen was het half tien en dus al donker, Maar het ging prima, Paul moest achteruit inparkeren en dat was een  makkie. De volgende dag door naar de camping in Yosemite. Wende moest rijden nou dat viel dus reuze mee. Het wendt heel snel.
Prachtige camping. Ik zit nu lekker onder de bomen te internetten en Jasmijn en Paul zijn naar het zwembad. Internet is hier gratis, dus vandaar een lang verhaal. Wij blijven hier 2 dagen en trekken dan over de Tioga pass door naar Mono Lake.
Het is hier behoorlijk warm, we mogen dan ook geen open vuur/barbequen tot groot verdriet van Paul.
Maar hij zal ongetwijfeld wel aan zijn trekken komen.
De zedere warme groeten van ons allemaal.
Paul, Jasmijn en Wende
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!