Yosemite

Door Wende Hof - 15-07-2008 02:43

Zondag gaan we naar Yosemite Park. Op advies van de buren, waar we de avond daarvoor marshmallows hebben gegeten, gaan we naar de watervallen. Het is nog een eindje rijden maar het is de moeite waard. Net toen we terug waren bij de camper begon het te rommelen en regenen. Net op tijd. Terug op de camping was het prachtig weer en daar had het helemaal niet geregend. Vandaag op tijd vertrokken (Wende was al om 6.00 uur wakker) en via de Tioga Pass naar Mono Lake.
Dit was maar 93 miles, maar een behoorlijk klim en slingerwerk. We zijn regelmatig gestopt om van het prachtige uitzicht te genieten.
We waren mooi op tijd op de camping in Mono Lake. Toen we in het dorp liepen stond er een pick-up truck met oplegcamper die tevens 3 paarden vervoerde, heel maf. Er is wat dat betreft hier niets te gek.
Het is big, bigger, biggest. Net komt er nog een grote camperbus de camping oprijden met een auto erachter op een soort aanhanger met nog een motor erop. Toen zagen we de klep achter open gaan en komen er nog 3 cross moteren uit. Wat doen wij eigenlijk verkeerd?
Morgen gaan we weer op tijd eruit ( Paul vindt dat niet leuk ) want we hebben een lange rit voor de boeg naar Las Vegas. We hebben mensen gesproken die zeiden dat het daar 50 graden was. Dus we zien wel.
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan