Bryce Canyon, Capitol Reef

Door Wende Hof - A long time ago

In Bryce Canyon hebben we de volgende dag een wandeling gemaakt door de Canyon. Dit was een prachtige wandeling. Behoorlijk zweten, want het was aardig warm zo midden op de dag. Hier was later op de dag niks meer van te merken toen we in het zwembad lagen af te koelen. Het begon te regenen en Wende en Jasmijn die gingen alvast maar naar de camper, Paul die bleef nog even zitten tot hij er werd uitgestuurd, omdat het begon te onweren. Even later begon het toch even goed hard te regenen, gelukkig was het daarna weer het mooiste weer van de wereld en konden we gewoon buiten eten.
De avond er voor was het redelijk koud geweest en deze nacht hadden we de fleece dekentjes maar alvast tevoorschijn gehaald. Na een lekkere nacht zijn we de volgende ochtend naar Capitol Reef vertrokken. Dit was een langere rit dan verwacht door de berg weggetjes waar we langs moesten. Toen we in het dorpje waren hebben we boodschappen gedaan, niet echt naar ons zin. Ze verkopen hier maar 3 groentes: sla, bloemkool en wortelen. Dit hebben we ondertussen wel gezien. We hebben maar een blik bonen mee genomen. Ook wordt er hier geen rose verkocht in de supermarkt. (een domper, maar ja we zitten in Utah)
Op de camping hebben we eerst maar gegeten, waarna we naar Capitol Reef zijn gegaan. Hier hebben we een leuke route uitgezocht om te rijden en te lopen. Met de camper moesten we over een off the road weg, wat een goede test was voor de camper. ( het keukenblok zit nogal los) Deze bleef er in dus test geslaagd. Na hier wat te hebben rond gekeken zijn we weer naar de camping gegaan. Hier hebben we eerst maar eens een pilsje gepakt. Het eten hebben we om half 9 ook nog maar eens naar binnen gewerkt.
Morgen gaan we weer verden naar Moab, waar het nationaal park Arches ligt.

Groetjes van ons en tot het volgende berichtje

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!