Dag 4: San Francisco naar Watsonville

Door Familie de Waal - 27-07-2008 06:11 Eindelijk weer even tijd om aan het verslag te werken. Deze dag is de dag van het ophalen van de camper bij Road Bear, de verhuurder. We zouden tussen 12.00 en 13.00 uit het hotel opgehaald worden. Om kwart over twaalf meldde de chauffeur van de shuttlebus zich, dus keurig op tijd.
Vervolgens zijn we naar de verhuurlocatie gereden, wat ongeveer een uur in beslag nam. Daar aangekomen kregen we eerst een lekker heldere uitleg over de wagen en vervolgens werd het papierwerk afgehandeld. Al met al konden we rond drie uur van start met onze rondreis. We hebben een 27 feet camper met aan de zij- en achterkant een slide-out. Bouwjaar 2008 en nog geen 15000 mijl op de teller. Wel links en rechts al wat kleine beschadiginkjes, maar die zijn keurig netjes in het formulier genoteerd.
De eerste stop was de supermarkt om in de eerste behoeften te kunnen voorzien. In ons geval betekende dat toch een half huishouden. Alle basisdingen die je normaal in huis hebt, moet je nu opnieuw aanschaffen.
Vanaf de supermarkt op weg naar Watsonville, iets ten zuiden van Santa Cruz. Het rijden ging formidabel, heel even wennen aan het gedrag van de wagen en daar ga je dan.
Begin van de avond aangekomen bij Sunset State Beach, onze eerste overnachtingsplaats. Een eenvoudige camping zonder hook ups (elektriciteit, water, afvoer). Even pizza gegeten (met op de achtergrond een erg gevoelig en schel piepend brandalarm) en daarna op tijd naar bed. Morgen op tijd eruit, want we hebben een flinke reis voor de boeg.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan