Dag 10 (29 juli): Las Vegas

Door Familie de Waal - 02-08-2008 06:49
Vandaag lekker relaxed de dag begonnen. Een beetje uitgeslapen. Anja, Dexter en Thalassa zijn lekker naar het zwembad gegaan en ik heb me bezig gehouden met het bijwerken van het verslag. Ook nog even met Friesland gebeld om te kijken hoe het daar was en door te geven dat het hier allemaal prima verloopt, maar dat wordt in het verslag ook wel duidelijk.
Halverwege de middag zijn we naar Las Vegas factory outlets gegaan. Hier worden tegen dump prijzen merkartikelen verkocht. Anja vond de wandeling er naar toe niet geslaagd, want het was ruim 42 graden en dat werkte erg door. Met een knallende kop kwam ze uiteindelijk in de eerste winkel aan . We hebben aardig wat ingeslagen, ik de nodige overhemden en broeken, Dexter een broek en Thalassa en Dexter hele vette Converse schoenen. Anja heeft als enige niets gekocht.
Na het bezoek aan de Outlet weer terug gegaan naar de camping om daar nog even te eten en vervolgens weer het nachtleven van Las Vegas ingedoken. We begonnen bij Treasure Island om daar naar en mooie piratenshow te kijken. Eer we daar aankwamen, was de show al bijna afgelopen en lieten we ons met de stroom meevoeren. Als tweede hotel gingen we the Venetian in. Hier is Venetië deels nagebouwd, compleet met grachten, gondels en San Marcoplein. Helaas had ik deze avond geen camera mee, dus geen foto’s van wat wij allen tot nog toe het mooiste hotel vonden. Daarna hebben we de vergissing gemaakt om een heel eind te lopen naar Circus Circus, een hotel/ casino in de stijl van het circus. Dit was een heel eind verder op de strip en we waren allemaal toch al aardig moe. De moeite werd niet beloond met een schitterende ervaring. Het was allemaal erg ingericht op kinderen en was echt een stuk minder interessant. Vanaf Circus Circus weer terug gegaan naar de camping.
Morgen op tijd eruit, want we hebben een reis van zo’n 250 mijl voor de boeg.
Van vandaag geen foto's aan het album toegevoegd
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan