Dag 12 (31 juli): Bryce Canyon

Door Familie de Waal - 04-08-2008 05:58
Vandaag lekker op tijd op om naar één van de mooiste parken van de vakantie te gaan. Bij Ruby’s Inn (één van de bekendste campgrounds in de buurt van Bryce Canyon) de camper geparkeerd en gelijk geregeld dat we ’s middags om 13.15 bij de Bryce Canyon Lodge met een bustour meekunnen.
We spreken af dat Dexter en ik de Navajo Loop + Queens Garden lopen en dat Thalassa en Anja de Queens Garden lopen. Dat betekent dat Dexter en ik er eerder uitgaan. We spreken af elkaar tussen half één en één weer bij de Bryce Canyon Lodge te ontmoeten voor de tour.
Dexter en ik genieten met volle teugen van onze hike door de Navajo Loop. Na elke hoek willen we foto’s maken en filmen, zo mooi is het. Het is wel weer een aardige temperatuur.
Achteraf bleek dat we de juiste volgorde genomen hadden. Andersom zou het een stuk zwaarder geweest zijn. We hebben ‘m vlot gelopen en komen zo tussen twaalf uur en kwart over twaalf bij de Bryce Canyon Lodge aan en gaan kijken of we Thalassa en Anja ergens tegenkomen. We lopen rustig rond totdat Dexter een klok ziet met daarop “Utah time”. Laat dat nou een uur later zijn. Dat betekent dus…………………… DAT DE BUS STAAT TE WACHTEN.
We gaan dus snel naar buiten en zien de bus inderdaad staan. We gaan naar binnen en de chauffeur weet ons te vertellen dat Anja en Thalassa al binnen waren geweest en nu naar de lodge terug waren gegaan. Gevraagd of hij even wilde wachten en dat wij dan de dames weer gingen zoeken. Geen probleem en 2 minuten later zaten we dus net op tijd (of eigenlijk net te laat) alsnog in de bus.
Alles bij elkaar was de Bryce Canyon een prachtige ervaring, maar kijk naar de (kleine) selectie van de foto’s en je weet wat ik bedoel. Woorden schieten te kort om dit moois te omschrijven, dus snel naar het fotoalbum op zoom.nl .

Link naar de foto's (het zijn er veel, dus bereid je maar voor!): album.zoom.nl/user/sjoerd1964
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan