Dag 14: van Capitol Reef naar Moab

Door Familie de Waal - 04-08-2008 06:02
Om ca. half tien van de camping vertrokken, maar eerst even Road Bear gebeld i.v.m. de storing aan het afvoersysteem. Die informeerden mij dat ik maandag in Moab maar even bij een camperspecialist langs moest gaan om het probleem op te laten lossen. De rekening moest ik bewaren en de kosten kan ik bij inlevering van de wagen declareren. 
Genoten van de weg door Capitol Reef en flink door kunnen rijden naar Goblin Valley SP. Dit is ook weer een heel uniek park met een grote verzameling rotsen die allemaal op heel aparte manier gevormd zijn. Voor het mooiste kan je kijken in mijn fotoalbum. Het was alweer redelijk warm aan het worden en veel inspanning ga je snel voelen. Er heerste een welhaast serene rust, wat aan mij de uitspraak ontlokte dat dit een prima plek voor meditatie zou zijn. Dexter en Thalassa vonden dat maar maf. In het park nog even genoten van een middagboterham en daarna weer op weg naar Moab.
Het eerste stuk uit het park wilde Anja eens met de camper rijden, dus stoel naar voren en gaan! De kinderen vonden dat eerst maar niets, maar achteraf viel het allemaal toch wel weer mee. Anja is geslaagd voor haar campertest! De rest van de reis naar Moab heb ik gereden en we konden lekker doorgaan, zodat we rond half drie op de camping waren. Het was er bloedheet! We wilden eigenlijk een autootje huren om wat mijlen op de camper te sparen. Dit zou op loopafstand van de camping moeten zijn, dus wij op weg. Bleek dat we de verkeerde kant uitgestuurd waren, dus rechtsomkeert. Eindelijk het juiste adres gevonden, waren we een paar minuten te laat, zaak gesloten.  Nog even bij een andere zaak geïnformeerd naar de huurprijs van een Jeep, maar dat werd te gortig, dus huren ging niet door. Van die zaak af naar een supermarkt gelopen en wat noodzakelijke boodschappen ingeslagen. Bij Anja had de hitte inmiddels alweer hard toegeslagen en die voelde zich dan ook niet meer kiplekker. Teruggekomen bij de camper heeft ze ook welke enige hersteltijd nodig gehad.
Ik heb wat geïmproviseerd met het eten, en daarna ging het haar wel weer redelijk (niet top, redelijk). Ik heb nog even het fotoalbum up-to-date gebracht en ben daarna gaan slapen. Morgen staat de wekker op 6 uur, zodat we de zwaarste wandeling in Arches NP bij een redelijke temperatuur kunnen doen.

Link naar de foto's: album.zoom.nl/user/sjoerd1964
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan