Los Angeles

Door Harteloh - A long time ago Wo 20/8:
We sliepen vandaag wat uit zodat we eigenlijk wat later op weg gingen dan gepland. Ook wel eens lekker. Met de camper naar Hollywood. Daar geparkeerd (dat viel vies tegen) en toen rond gelopen op de beroemde Walk of Fame (Hollywood Boulevard). Besloten met een busje met open dak mee te gaan voor een rondrit van 2 uur door de mooie huizen wijken Beverly Hills, Bel Air en Hollywood. Ook door de dure winkelstraat Rodeo Drive gereden. Het was zeer de moeite waard.Do 21/8:
Vandaag vroeg opgestaan om naar Universal Studio's te gaan.Om 11 uur waren we binnen en het zou tot 20.00 uur open zijn. Besloten speciale passen te kopen om bij elke show en attraktie vooraan te mogen staan. Was wat prijzig, maar achteraf blij dat we het hadden gedaan. We hebben nu alles kunnen doen en zien en sommige leuke dingen zelfs meerdere keren. Na sluitingstijd nog wat rondgehangen bij de winkeltje en restaurants buiten het park. In het donker teruggereden naar onze camping.Vr 22/8:
Vandaag zouden we naar het beroemdste strand van Santa Monica (bij LA) gaan, Venice Beach. Daar worden vaak TV opnames gemaakt, doen mensen veel aan sport (joggen, volleybal, basketbal, krachtsport, en da allemaal op en langs het strand. De wandelpromenade is ong. 10 km lang. We hebben een stuk daarvan gelopen en een stuk gefietst. Harstikke leuke. Net of we in de hippietijd waren beland. Bijzonder mensen, winkeljtes, huizen. Het was van begin tot een een belevenis en je raakte maar niet uitgekeken. Eind van de dag vertrokken langs de Pacifc Coast Hwy richting het noorden. Onze stopplaats op weg naar Santa Barbara was Ventura. Morgen gaan we naar Santa Barbara en het hele dag lekker niks doen op het strand. 

  
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!