9 - Terug naar de kust

Door Fam. Stegeman - A long time ago Hallo allemaal, even een berichtje tussendoor. We hebben weer fatsoenlijke Wifi dus maar even gebruik gemaakt van de gelegenheid.

Vrijdag 25 Juli

We stonden op tijd op en na het douchen, ontbijt en inpakken en nog even de watertank gevuld en de vuilwatertank geleegd te hebben, gingen we om half tien op weg.

Het eerste stuk schoot niet op, want het ging erg steil en met een hoop bochten. Daarna kwamen we op kleine wegen, we moesten even tanken en konden even verder de goede afslag niet vinden om de volgende stad te omzeilen, dus moesten we erdoor, 80.000 stoplichten en ook  nog eens zoeken naar de juiste aansluiting. We hadden zo in 2 ½ uur maar 60 mijl afgelegd. Aangezien het plan was om tegen de avond aan de kust te zijn, totaal 300 mijl,  schoot dat dus niet op.

Gelukkig reden we vlot verder en om een uur of 2 stopten we even in Stratford (NIET –on-Avon) nadat we Jersey en Guernsey ook al gepasseerd waren. We aten een sandwich en dronken wat en gingen weer verder.  

We staken de 5 (Freeway) over en reden over de 41, waar we ook weer een afslag misten en reden door naar Paso Robles, iets uit de route maar niet ver. Zo kwamen we tegen 5 uur dan toch in Morro ay aan maar het lukte niet erg om een camping te vinden, alles was vol.

Dus terug naar de eerste camping en maar op een noodplaats gestaan, zonder water, electriciteit en zonder de generator te mogen gebruiken. Gelukkig hebben ze hier wel douches en WC’s. En Wifi.......

Eerst maar even wat gedronken en toen naar beneden gelopen, bij de haven zijn allerlei winkeltjes en restaurantjes. Ook zwemmen er zeehonden (zeeleeuwen?) rond tussen de jachten, erg leuk. Doorgelopen naar de supermarkt en wat inkopen gedaan en zo weer terug naar de camper.

Eten was vlot gekookt, maar het was al laat dus na het toetje en wat mislukte pogingen om een “normaal” spel te spelen (met zijn allen), toch maar onder de wol. Ellen en Pieter dronken nog een glaasje buiten (het was wel fris) en doken ook onder de wol.

Morgen moeten we proberen een camping te organiseren voor 3 nachten, maar dat zal wel een probleem worden, volgens de campingmanager hier. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!