San Diego - Sea World

Door Bijl - 21-07-2008 07:27
21 juli,
Vandaag hebben we allemaal lekker uitgeslapen tot zo’n 9 uur! Nadat we het lekkere amerikaanse ontbijt (eieren, bacon, jus d’orange, broodjes, koffie, thee)  hadden opgegeten dat Renske had gemaakt en alles weer reis klaar was gemaakt konden we op weg voor een dagje Sea World.
Na een rit van slechts 20 minuten parkeerden we de camper op een speciale parkeerplaats voor campers. Deze was vlak bij de ingang van het park. Ook konden we zo doorlopen omdat we al een 2 park Flex Ticket hadden.
In het park was het nog rustig en we bezochten als eerste de Sea-Lion Show (Clyde and Seamore's Risky Rescue). De show was leuk en de trainers en dieren vermaakten het publiek met hun kunsten. Daarna volgens de rest van de shows, zoals de Dolfijnenshow (Dolphin Discovery), Cirque de la Mer, de Orca show(The Spectacular Shamu Show)!, Wild Arctic Ride (met soort visuele 8-baan), Manatee Rescue, Shark Encounter. Sea World is een prachtig park.

Koppeling naar foto Seaworld      Koppeling naar foto-album weblog

Het was zeer warm en zonnebrand was echt nodig. Helaas voor een aantal waren we al (gedeeltelijk) te laat. Dus dat werd after sun kopen op de camping. 

Tijd voor een bezoekje aan de Old Town zat er helaas niet meer in, maar dat hindert niet. San Diego hebben we goed kunnen bekijken.
Op de terugweg nog inkopen gedaan bij – wederom – Ralphs. Om ca. 6 uur waren we weer op de KOA camping. Alles (electriciteit, water, afvoer) weer aangesloten. Nienke kon al snel weer op internet (msn-en met NL). Uiteraard ook weer een lekkere maaltijd op de camping:

Koppeling naar foto San Diego - KOA camping

Morgen wordt het een lange rit naar Las Vegas waar we twee nachten in hotel Circus Circus verblijven.

 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan