Santa Barbara

Door Bijl - A long time ago Maandag 4 augustus,
Op deze een na laatste dag was het een mooie rit van Marina Dunes (bij Monterey) naar Santa Barbara. Een rit langs de kust. Zo'n bochtige, klimmende, dalende weg hadden we nog niet eerdere gehad. Opschieten was er niet bij maar de route was beter dan scheuren over de grote snelweg. Jammer alleen dat we een heel stuk door de mist reden.

Vanaf San Simeon werd het weer beter. Daar zijn we en gestop bij de plaats waar de 'elephant seals' op het strand liggen én hebben we getankt en iets te eten gekocht.

Daarna was het doorrijden naar Luis Obispo waar we de autosnelweg 101 konden nemen voor het laatste stuk naar Santa Barbara. Om ongeveer half 3 waren we bij het motel. We hebben de kamers opgezocht, de jongens achtergelaten en met zijn 3-en (Renske, Nienke en Jan) een 5-tal kilometers naar de levi's winkel gereden. Konden we toch nog Renske's wens inlossen.

Daarna terug naar het motel, even uitrusten en toen konden we online inchecken voor het vliegtuig. Hebben we dat ook alvast maar gedaan. Het avondeten was echt uitstekend. We zijn naar een echt (duur) steak restaurant gegaan. Ruth's Chris Steak House. Wat was dat lekker!

Terug in het motel hebben we de koffers ingepakt en de camper zover mogelijk inleverbaar gemaakt. Morgenochtend vroeg op en dan zo'n 70 mijl (105 km) naar Augora Hill's. Camper inleveren en dan met de shuttle naar Los Angeles Airport. Vertrek: 17.35 uur (5-aug). Aankomst: 13.00 uur (6-aug).

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!