In Good Old USA: Los Angeles

Door Bijl - A long time ago 16 juli, 6:30 uur 's-morgens

We zijn na een lange reis aangekomen in LA. Het was een lange en vermoeiende vlucht. Aankomst precies op schema op 15 juli om 15.25 lokale tijd. Goede verzorging van de KLM. De Immigratie, bagage-afhandeling en Douane ging ook vlot. Al was de informatie van Tioga Tours niet helemaal juist op de website.

Op het vliegveld gaan allemaal shuttle bussen. Die plaats waar we moesten wachten was makkelijk te vinden. Even wachten en we konden in de bus. Na een korte rit met de shuttle bus (aardige chaufeur)inchecken bij ons hotel.
Hacienda hotel is een eenvoudig hotel. We hebben 2 kamers met een extra bed (zgn roll away). Nog even gevraagd aan de technische dienst om de tl-verlichting te maken en we konden slapen.

Nienke en Renske gingen direct op één oor. De mannen zijn nog even naar de overkant geweest. Naar de supermarkt Ralph's om wat eten te kopen. Aldert Jan en Hille hadden nog trek.

Door het tijdsverschil zitten we nog niet in het amerikaanse ritme. Het is hier nu woensdag, half 6 s'ochtends en we zijn al bijna allemaal gedouched. Straks de huurauto ophalen bij Alamo bij het vliegveld en LA verkennen.............
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!