In Good Old USA: Los Angeles

Door Bijl - 16-07-2008 15:10 16 juli, 6:30 uur 's-morgens

We zijn na een lange reis aangekomen in LA. Het was een lange en vermoeiende vlucht. Aankomst precies op schema op 15 juli om 15.25 lokale tijd. Goede verzorging van de KLM. De Immigratie, bagage-afhandeling en Douane ging ook vlot. Al was de informatie van Tioga Tours niet helemaal juist op de website.

Op het vliegveld gaan allemaal shuttle bussen. Die plaats waar we moesten wachten was makkelijk te vinden. Even wachten en we konden in de bus. Na een korte rit met de shuttle bus (aardige chaufeur)inchecken bij ons hotel.
Hacienda hotel is een eenvoudig hotel. We hebben 2 kamers met een extra bed (zgn roll away). Nog even gevraagd aan de technische dienst om de tl-verlichting te maken en we konden slapen.

Nienke en Renske gingen direct op één oor. De mannen zijn nog even naar de overkant geweest. Naar de supermarkt Ralph's om wat eten te kopen. Aldert Jan en Hille hadden nog trek.

Door het tijdsverschil zitten we nog niet in het amerikaanse ritme. Het is hier nu woensdag, half 6 s'ochtends en we zijn al bijna allemaal gedouched. Straks de huurauto ophalen bij Alamo bij het vliegveld en LA verkennen.............
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan