AJ 18 jaar!

Door Bijl - 17-07-2008 16:32 17 juli,
Gisteren, 16 juli hebben we Los Angeles verkend. Na een goed ontbijt in het hotel zijn we met de shuttle bus van het hotel naar LAX gegaan en daar konden we weer de shuttle bus van de autoverhuurder Alamo nemen. Het systeem van shuttle bussen is echt een voorbeeld. Dat is makkelijk en werkt echt uitstekend. Het gekrioel van losse taxi's zie je niet.

Bij de autoverhuurder waren we snel klaar met de papieren. "U kunt naar het terrein gaan en op rij 5 een auto uitkiezen. De sleutels zitten er in". Zo gezegd zo gedaan. We hebben een Dodge 7 persoons minivan gekozen.

De kaart er bij en uitpuzzelen waar we eerst heen zouden rijden. Het is een mooie rit geworden. Omdat de kaart niet heel gedetailleerd moesten we af-en-toe zoeken. We zijn eerst langs Downtown (centrum) Los Angeles gereden richting Hollywood. Over de Hollywood Boulevard met de Walk of Fame, door de heuvels boven Hollywood richting de kust. Bij Santa Monica een middagpauze aan het strand. De lucht was niet echt helder, maar de foto's zijn wel mooi geworden. Vervolgens langs de kust verder. Prachtige landschappen, mooie huizen. Aan het eind van de middag naar een shopping mall. De iPod 3G in handen gehad in de apple store, maar kopen was er niet bij. Is dagelijks uitverkocht. Wel is Hille geslaagd in zijn missie een Sony PSP te bemachtigen. 's-Avonds na weer een uitstekende maaltijd lekker vroeg naar bed.

Vandaag, donderdag, wordt het een drukke dag op AJ's verjaardag. Eerst de kadootjes en de kaarten die we hebben meegenomen en na het ontbijt richting Universal Studios (zie volgende bericht).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan