Universal Studios

Door Bijl - 18-07-2008 06:10

donderdag 17 juli,
Vandaag hebben we AJ's verjaardag gevierd In Universal Studios en met een lekker diner. Vanmorgen na het ontbijt zijn we afgereisd naar Universal Studios in het noorden van LA. Op de kaart tussen Hollywood en San Fernando Valley. Op de Freeway 101, afslag Universal Studios. Makkelijk te vinden. We hebben een parkeerkaartje voor Preferred Parking genomen. Lekker dichtbij de ingang.
Omdat we ook naar San Diego gaan direct kaartjes gekocht voor 2 parken: Universal Studios en voor Seaworld in San Diego. Een 2 Park Flex Ticket.

Het park was echt top. Voor een ieder wat wils: de Studio Tour, Shrek 4D, Simpsons Ride, Backdraft, Special Effects Stages, Blues Brothers en allerlei bekende filmfiguren die in het park aanwezig waren.

Om half 6 PM waren we weer terug in het hotel. Nog wat verjaardagaankopen gedaan met AJ en vervolgens een lekker diner. Nu nog lekker douchen en nagenieten. Morgen wordt het een drukke dag: huurauto inleveren, camper ophalen en naar de camping in Trabuco Canyon vlakbij Ed en Hannie. 's-Avonds op bezoek bij hen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan