16-08-08 : Weer koffer kwijt / Aankomst thuis in puinhoop door Waterschade

Door Ronald Bloemendaal - A long time ago

We kwamen aan om 6:45 uur Nederlandse tijd.  Allemaal slecht kunnen slapen; helaas slechts circa 1 tot 1½ uur.

Bagage ophalen en wat denk je .... weer een koffer, of eigenlijk die hele grote sporttas, die op de heenweg kwijt geraakt was, was nu ook weer niet meegekomen naar Amsterdam.  Dus weeeer een koffer missing.  Zoals de man van de bagagedesk het zei: “ik krijg er kromme tenen in mijn schoenen van”.

Door die vertraging hadden we de trein van 8:26 uur en in Almere Buiten aangekomen heb ik eerst de auto gehaald en vervolgens Ingrid, Lisa en Koffers gehaald en naar huis. Weer vreemd in mijn eigen auto, weer vreemd om te moeten schakelen (de camper was een automaat), weer vreemd alles net effen anders.

 

Thuis maakten we kennis met de WATERSCHADE !!!

Beneden, op de trap en in alle slaapkamers is de vloerbedekking er uit getrokken.  Schade en sporen van water op muren en op houten platen, bijv. in het trapgat.  En overal spullen verschoven, plastic onder de meubelen.  De hele voorraadkast is leeg gehaald.  En 3 grote apparaten die draaiden om vocht weg te zuigen uit de ruimten en te lozen in yerry cans.  Wel vreemd thuiskomen in zo´n puinhoop.

Maar nogmaals gaat de dank uit naar Astra en Marcel Rodenburg en Monica en Eric Beerman voor het regelen en afhandelen van het één ander als gevolg van de schade tijdens onze verblijf in the USA.  Met name Astra en Marcel zijn hier uren bezig geweest om te dweilen en om water weg te halen en om belletjes te plegen met de verzekeringsmaatschappij.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!