3de dag 4 juli 2008

Door Anny en Hans van Roozendaal - 05-07-2008 04:36 om 9 uur werden we wakker een wonder na de warme natte nacht, want het was zweten.
eerst lekker wassen in de doucheruimte en daarna een ontbijtje.
Beginnen we om de camper in te gaan richten en alles een plekje te geven
is nu al erg warm als de zon op de camper schijnt dus de airco kan weer aan.
Als alles een plekje heeft komen we er achter dat cruise america niet erg scheutig is met artikelen en we missen nogal wat in vergelijking met australie, er is bestek voor 6 personen,2 pannen koekenpan vergiet en een schaal en oh ja een emmer ook nog.
dus een aardappelschilmesje of handveger en blik zijn er niet eens bij, opener of iets dergelijks zijn er niet eens bij.
dus zullen we nog wat moeten aanschaffen.De vriezer en koelkast doen het nog steeds niet naar behoren men had hem toch wel goed ingesteld????
Anders moesten we of gaan bellen voor een monteur of wachten tot L.A en daar langs amercan Cruise rijden.
omdat we gisteren niet konden inchecken gingen we nu maar naar de office om in te checken.
Was geen enkel probleem zei men je kunt overal waar plaats is gaan staan hoor, dus we stonden goed
Maar als we gisteren verder hadden gekeken dan onze neus lang was hadden we een kist gezien met daarop aanwijzingen wat te doen bij geen beheer, en in die kist zat een enveloppe met onze naam erop en de plaats die we zouden hebben moeten nemen.
hebben toen de camping eens rondgekeken en hij was niet voor een kwart gevuld dus onze vrees dat er geen plaats zou zijn was ongegrond.
De rest van de morgen onze administratie bijgewerkt en mijn mislukte eerste versag gemaakt.
Na wat eten besluiten we toch om niet te gaan rijden om onzde koelkaste n vriezer op gang te laten komen.
We lopen naar de office toe waar ook een klein winkeltje is. kopen er wat koude dranken en een grote zak met ijs, voor in de vriezer te leggen is er tenminste toch iets koud.
Het helpt wel degelijk en de atikelen blijven koud, maar er komt nogal wat water in de vriezer te staan.
Hans niet gelukkig met het feit dat het niet werkt, gaat van alles ondernemen en nakijken wat de oorzaak zou kunnen zijn.
en warempel na de instellingen hebben gewijzigd lijkt het wel of hij het begint te doen, dus is het afwachten het kan 6 uur duren alvorens het goed zou kunnen werken maar het display zag er anders uit en hoopvoldat de automaat nu wel goed stond ingesteld.
De drankjes lagen koud dat was het belangrijkste.
Van deze bijkomdag dan even naar het zwembad om wat te verfrissen en dan aan het eten te gaan beginnen en na de afwas en het opruimen aan dit verslag te gaan beginnen. wat dus ook nog is gelukt en lekkere temperatuur nu in de camper. Lekker koud pilsje erbij wat goed smaakt is het lekker om hier te zijn. al was het vandaag wel bewolkt maar de temperatuur was nog erg heet en zeker niet minder dan 40 graden.
De muziek die we mee hebben genomen was heerlijk om te horen totdat die ineens op hield, en was schijnbaar de accu leeg, want starten deed de camper niet meer, gelukkig zijn er 2 accus aan boord dus de noodgreep uitgehaald en de camper weer kunnen starten en  de moter tijdje laten lopen.
sluit ik hier nu dit verslag af en probeer het te verzenden.
tot morgen als het goed is dan gaan we naar san diego welke campng ik net al de camping in  LA heb gereserveerd via mail
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan