Universal Studios

Door De Ankertjes - A long time ago

Dinsdag 5 augustus

Na vannacht allemaal lekker geslapen te hebben en de mailtjes gelezen te hebben, bedankt allemaal, zijn we vanmorgen vertrokken richting Universal Studios in Hollywood. Met een Jeep want we hebben inderdaad maar een auto gehuurd zodat we op ons gemak rond kunnen rijden. De mannen zijn hem vanmorgen op gaan halen, een Jeep, geen X5 maar wel met een zware 3,7 liter motor. Het rijdt lekker volgens Henk maar dat is natuurlijk al snel na zo’n 3000 kilometer in de camper te hebben gereden. De TomTom weer aangezet, heerlijk relaxed allemaal op deze manier.

Bij de Universal Studios hebben we preferred parking genomen, zodat we dichtbij de ingang konden staan.

Het was enorm leuk en we hebben verschillende shows gezien, een toer door het park waar de opnames gemaakt zijn van verschillende bekende films, Jaws, The Fast and the Furious enz. Een gedeelte hiervan is een week of 6 geleden afgebrand dit was o.a het gedeelte waar de opnames van King Kong hebben plaats gevonden.

Weer veel gefilmd ook en natuurlijk de nodige foto’s gemaakt.

Jerome is speciaal voor Iris op de foto gegaan met Dora maar hij vond het zelf ook wel leuk hoor.

Begin van de avond zijn we pas het park uitgegaan en zijn we nog een ritje gaan maken door Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, Rodeo Drive en The Walk of Fame.

We hebben David Beckham zien rijden, en verder keken we vooral onze ogen uit op de Rodeo Drive.

Hierna hebben we het voor gezien gehouden, morgen zijn we hier ook nog de hele dag en hebben we ook de Jeep nog gehuurd, die komen ze donderdagochtend op de camping ophalen als wij weer vertrekken richting San Francisco. Morgen gaan we eind van de dag bij Ed en zijn gezin op bezoek, dit is een half uurtje hiervandaan.

De foto’s van zowel gisteren als vandaag staan direct op de onderstaande link geplaatst omdat er problemen zijn met de weblog.

Wordt vervolgd!

Liefs van de Ankertjes

 

 P.S. De website van onze weblog is momenteel niet geschikt om foto's te uploaden dus ook deze zijn weer te vinden op http://picasaweb.google.nl/DeAnkertjes/FotoSUSA?authkey=J7JfiGrZFnc

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!