Het laatste ritje en inleveren van de camper

Door De Ankertjes - A long time ago Vrijdag 8 augustus
Vannacht hebben we weer heerlijk geslapen tijdens een behoorlijke koude nacht.
Vanmorgen hebben we pancakes gegeten, opgewarmd in de magnetron.
De camper hebben we opgeruimd en schoongemaakt zover mogelijk, de kastjes leeggehaald enz.
Tegen 11 uur zijn we weggereden richting San Francisco, nog ruim 200 kilometer te rijden voordat we de camper inleveren.
Onderweg nog lekker uitgebreid koffie gedronken. Om half 2 waren we bij Cruise America. Henk heeft de koffers uit het depot gehaald zodat we de camper leeg konden halen.
Nog niet alles goed ingepakt, dat zien we in het hotel wel. We mogen per persoon 2 keer 23 kilo, best veel maar het is moeilijk in te schatten per koffer. Tegen 3 uur was alles nagekeken en afgehandeld en was de taxi besteld om ons naar het hotel te brengen.
We hadden onderweg een steentje tegen de voorruit gekregen en netjes gemeld, spullen die we niet mee konden nemen konden we daar achterlaten en werd doorgegeven aan andere reizigers.
We hadden gehoopt mensen te treffen die nog op pad moesten maar dit lukte helaas niet, wij vonden de inventaris vrij matig dus hadden eea aangeschaft.
Aangekomen in het hotel hebben we de koffers gelaten voor wat ze waren en zijn we eerst naar Union Square gegaan om te eten en nog wat te shoppen. De laatste dingen aangeschaft enz.
Om 9 uur waren we terug in het hotel en hebben de koffers opnieuw ingepakt. De taxi is besteld voor morgenochtend half 9, we vliegen om 11.20 uur, ruim op tijd dus!
De vakantie zit er dan toch echt op, we hebben een overstap van 1,5 uur in Cincinnati. Op zich wel lekker kunnen we even de benen strekken en voor de bagage wordt gezorgd tenminste dat zien we als we op Schiphol aankomen of ze er nog zijn, zal niet de eerste keer zijn dat we er 1 kwijt zijn.
De verwachte aankomsttijd is zondagochtend 10.30 uur, Ned. tijd.
Het volgende en laatste verhaaltje op de weblog zal dus vanuit Nederland komen.
Tot dan!
Lieve groetjes van de Ankertjes
http://picasaweb.google.nl/DeAnkertjes/FotoSUSA?authkey=J7JfiGrZFnc
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!