small change of plans mbt Death Valley

Door Made in America - 16-07-2008 15:40 Had ik even gadacht wel even door Death Valley te kunnen/mogen, blijk ik nbij het doorlezen van de onvermijdelijke instructies en tips van Tioga toch even wat over het hoofd gezien te hebben. Cruise America staat niet toe dat er in de hete zomermaanden door Death Valle wordt gereden met een camper. Had ik daar nou nog een overnachting gepland..... Bij verder "onderzoek" blijkt het daar nu zo'n 50 graden celcius te zijn. Daar WIL je dus ook niet doorheen!
De telefoon maar weer gepakt en gelukkig hebben alle RV sites cancellation policies. Waar nu de extra dag door te gaan brengen? Toch maar voor Vegas gekozen aangezien we daar in elk geval weinig tijd leken te hebben en een nachtje Sams Town bijgeboekt.
Meteen ook maar een show waarnaar we de kids ook mee kunnen nemen geregeld. Een Magic show is het geworden met gratis tickets voor de kids en een eigen stoel. Adressen van babysitters geregeld zodat pa en ma de kids bij een sitter kunnen gaan achterlaten om hun centjes te gaan vergokken in Vegas. Tja als je daar ment dan moet je toch naar een casino......
We zullen in elk geval vanuit Vegas een lange rit moeten gaan maken om Death Valley heen, moet nog uitzoeken hoe, om naar onze plaats in Seqoia & Kings te komen. 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan