De eerste dagen..

Door Familie J Groenevelt - A long time ago Op 24 juni naar Schiphol met een mooie auto, met taxichauffeur Martijn. Af en toe alle ramen open, maar dat terzijde. Op naar de vertrekhal, het gaat nu echt beginnen.
Inchekken en door de douane. Daarna even een kopje koffie en rondgekeken in sommige winkeltjes.
Om 11.30 naar de gate en daar de handbagage controleren, Helma moest haar schoenen uitdoen en Johan moest zijn broekriem afdoen. Na wat controle van tass en konden we het vliegtuig van British Midland in. BMI verzorgde de vliegreis van Amsterdam naar Londen.
Bianca, Pauline en Mariska zaten naast elkaar. Aan de andere kant zaten Helma en Johan.
Het opstijgen ging vanaf de Polderbaan met een geweldig uitzicht over Haarlem, Velserbroek, Santpoort, IJmuiden en langs de kust richting Zeeland. Na ong. een uur aankomst in Londen. Bij aankomst konden wij in een shuttlebus van terminal 1 naar terminal 3, daar stond de Airbus van Air Canada al klaar.
Ook in Londen moesten nu alle schoenen uit, mijn broekriem mocht ik aanhouden. En wat ik al dacht, piep, piep, piep. Deze crimineel moest gefouillerd worden.
Maar oké op voor de volgende etappe (iets langer) naar Calgary. Na een goede vlucht met eigenlijk alleen maar mooi weer, kwamen wij met regen aan in Calgary om 00.30 Ned. tijd. Daar stond Theo al te wachten. Alle bagage in de pick-up truck en na ongeveer 10 minuten rijden aankomst op Coville Circle. Daar hebben wij nog een gezellige avond gehad met Teresa, Meagan en Kaylee. Heerlijke lasagne gegeten en vroeg naar bed, ondertussen was het in Nederland 05.30 uur.

woensdag 25 juni
Mooi en zonnig weer. Rustig aangedaan. 's Middags zijn wij naar Calgary gereden. Vanaf Nose-Hill hadden wij een prachtig uitzicht over Calgary en het vliegveld, daarna naar Costco een soort Makro waar wij enige boodschappen hebben gedaan. Thuisgekomen gezwommen in de pool bij het huis. Koud, brrrr. Lekker opgefrist. Daarna BBQ, natuurlijk met steaks, gepofte aardappels met kruidenboter en "Zugini" dat zijn gemarineerde courgettes. Erg lekker.
Daarna natuurlijk een gezellig kampvuur. Wij hebben de familie wat cadeautjes uit Nederland gegeven.
Theo een leuke muts. Ook ik kreeg daarop een leuke muts terug. Daar hebben we ook een leuke foto van gemaakt. Die kan je zien bij het volgende bericht.

Het programma voor de komende dagen ziet er als volgt uit:
Samen met Theo en zijn familie naar Logan Lake via Banff, Lake Louise, Revelstoke en Kamloops.
Daar hebben wij een "Familie Groenevelt Reunie". In Logan Lake blijven wij een paar dagen.
Daarna gaan Theo en zijn familie weer terug om hun verhuizing naar Barrie in Ontario voor te bereiden.
Wat wij daarna gaan doen, dat zoeken wij daar ter plekke uit.

Groetjes de hele Groenevelt Familie.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!