West Canada dag 2

Door Fam. van Tongeren - 31-07-2008 04:03  Dag 2. 23-7-2008.

 

Door het tijdsverschil is iedereen vroeg wakker. Om half acht gaan we ontbijten, dat kan  ook in dit hotel. Er is een ruim ontbijtbuffet, zowel europees als canadees, en het smaakt ons bijzonder goed. Om kwart over acht bellen we weer met Canadream, gisteravond werd ons verteld dat ze ’s morgens de planning maken. We worden om half tien opgehaald en zijn gelijk aan de beurt bij Canadream. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, wordt de camper uitgelegd. De camper is lang niet nieuw meer, we waren de vorige keer ook wat verwend, denk ik. Gelukkig heeft ook deze een slide-out, dat maakt de leefruimte weer wat groter. Ander voordeel is, dat de camper niet schoon ingeleverd hoeft te worden, dat scheelt weer een paar uur schrobben.

We pakken onze koffers uit en dan gaan we op pad om boodschappen te doen. Bij het tanken begint de eerste klaagzang al over de benzineprijs. In de superstore blijkt dat benzine niet het enige is dat in prijs is verhoogd. De prijzen van de levensmiddelen zijn een stuk hoger hier dan wij gewend zijn. Bij onze zoektocht door de supermarkt spreken we met een nederlandse vrouw, die veertig jaar geleden geemigreerd is. Het blijkt dat de prijzen vooral de laatste maanden erg zijn gestegen.

Na de supermarkt nog even een bbq gekocht en dan op weg.

Het is ongeveer vier uur en het wordt snel drukker in Calgary en natuurlijk rijden we een keer fout. Het begint lekker te stortregenen en dat blijft zo, totdat we in Banff aankomen. Dat wordt dus geen bbq vanavond.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan