dag 3: de boeing vliegtuigfabrieken

Door familie Boer - A long time ago Vandaag op weg naar de Boeing fabrieken, een van de highlights die ik erg graag wil zien. Dus op weg naar het plaatsje Everett, net boven Seattle.
Velen hadden ons verteld dat het wijs was om van te voren te reserveren, maar aangezien wij geen planners zijn, we doen letterlijk alles op de bonnefooi, hebben we dit niet gereserveerd. We kijken namelijk iedere dag wat we de dag erna gaan doen, en de ervaring heeft ons geleerd dat dit altijd goed komt, en daarbij hebben we veel verrassende dingen gezien op deze manier. Alleen de laptop is onmisbaar, dus elke avond "googlen"
De Boeing fabrieken dus, we waren er om 9.00 uur, en om 9.30 uur konden we mee op de tour.
Rob is met Norah achter gebleven, want Norah mocht niet mee, maar Rob had het al eerder gezien, dus ben ik gegaan met de jongens.
Geweldig was het, wat bizar eigenlijk om te zien, hoe deze gigantische vliegtuigen gebouwd werden, allemaal in een inmense hal, zo groot dat heel Disney land erin past incl. parking



Kortom, erg leuk.

Na deze trip zijn we op weg gegaan naar de ferrie, op weg naar Port Angeles.Ik heb een hotel geboekt voor drie dagen, een zgn. family suite, met aparte kamers, Lekker luxe dus.Wederom even googlen, en dit dus gevonden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!