Voorbereiding nog niet gereed.

Door De Bootsma's - A long time ago
Beste allemaal,
De voorbereidingen vorderen, maar zijn nog niet gereed. Dit komt mede door alle electronica die met de reis mee gaat. Een koffer vol....  :-) De kinderen hebben natuurlijk hun ipod's, telefoons laten ze thuis vanwege de hoge sms kosten, lijkt mij niet onverstandig...... Voor Laurens heeft mijn collega Jeroen de nodige films geconverteerd naar PSP formaat zodat deze playstation ook meteen dvd speler is geworden. Ziet er scherp uit. 
Zelf ben ik ook wel van de knopjes en zodoende is er voldoende om aan te denken. Tomtom is geladen op de PDA, ook de nuttige plaatsen worden in beeld gebracht. Tankstations kunnen dan handig zijn..... Of zal de motorhome wel een reserve hebben. Bij de motor was het onlangs wachten op de wegenwacht met een tankje.....  
Heb trouwens onlangs nog een nieuwe GPS muis gekocht, deze slaat de route op en geeft deze weer via googleearth. Een leuke gadget. Waar ik druk mee aan het uit proberen ben.
De memory kaartjes voor het foto toestel zijn geleegd, accu's geladen. Alle adapters verzameld. Wat een stapel trouwens.
Voor ik het vergeet even het volgende:
  • De weblog heeft nu het adres www.mijntioga.nl/bootsmaincanada was de vorige keer niet helemaal wakker met mijn bootsmainamerika.
  • Hebben jullie een reactie, stuur die dan naar erik.bootsma@versatel.nl is er contact met internet mogelijk dan zullen we daar van tijd tot tijd de berichten lezen.
Oeps ook de koffers moeten nog worden gepakt, vandaag trouwens wel een taxi geregeld naar schiphol. Die treinen werken op mijn zenuwen, moet je precies op tijd zijn en ik zie mij nog bezig met een kaartje te trekken als de trein al arriveerd. Wat een stress.

Tineke en Marlon moeten morgen nog lekker werken en dan  begint ook voor hen de vakantie.
Nou daar zullen ze blij van worden, kunnen we de woensdag echt de koffers laden. Hoop dat een ieder voldoende kleren overhoud om aan te trekken.
Laurens is er al helemaal klaar voor, tenminste daar lijkt het nu op, donderdagochtend zal er toch misschien een adapter zijn vergeten, toch morgen maar even checken.....
Morgen nog even de motor voltanken en een ritje maken hoop dat het een droge dag wordt. Zie dat het trouwens al weer de hooste tijd is.
Het volgende bericht uit Canada? Nou we zullen zien.
Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!