De voorbereidingen.

Door De Bootsma's - 07-07-2008 12:01

Beste allemaal,

Wat is dit nu. Dit is een weblog. Aangemaakt om de reis naar/in Canada te beschrijven. Is er nieuws en hebben wij uberhaupt een internet verbinding dan zullen wij hier in de komende tijd onze ervaringen vermelden. Alleen de positieve natuurlijk.....
Wanneer er een bericht door ons isgemaakt krijgen jullie daarvan automatisch een bericht. De techniek staat voor niets.

Nadat in oktober 2007 de boekingen voor de vlucht, de camper en de ferry was gedaan is de Canada koorts weggezakt. Nu er nog 2,5 week zijn te gaan, alvorens de vliegtuigmotoren warm draaien, begint de koorts weer terug te komen. Dit mede door het ontvangen van de reispapieren. Het bleek dat Tineke opeens een mannetje was geworden, was hier niet van op de hoogte en heb dit toch maar weer laten veranderen. Zou er haast jeuk van krijgen. :-)
Zo ook de rest maar gecontroleerd en ziet er allemaal wel goed uit.

Kijkend naar de route die we waarschijnlijk met de camper gaan rijden worden we toch wel een beetje zenuwachtig. Rijden we straks niet langs de mooiste plekjes in plaats van deze te bezoeken. Door allerhande boeken bladerend worden we hier toch nog steeds niet zekerder van. Toch nog maar een boek zien te bemachtigen in de bibliotheek. Komt vast wel goed.

Gisteravond toch nog maar even 2 koffers voor de kids geregeld. Ze schijnen ook het nodige te willen meenemen. Vooral de Bjorn Borgs nemen de nodige ruimte in.....  Nou dat zullen ze zelf moeten sjouwen.

Voor nu genoeg, hebben jullie nog interessante tips? Vergeten wij nog wat?
Tot later!
Erik
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan