Eindelijk tijd voor een eerste berichtje

Door Alexander en Anja - 12-07-2008 00:17

He he, hier is ons eerste berichtje. Bijna ieder hotel heeft hier wel wireless internet, maar geen computer beschikbaar om ook daadwerkelijk te internetten. Dus als je niet je eigen laptop mee hebt genomen dan heb je er niets aan. (Tip 1 voor Bianca en Suzanne: neem je eigen laptop mee).

Het is hier echt super. We vallen van de ene verbazing in de andere. Allereerst Las Vegas. Het is een stad die je zelf moet zien en voelen. Het is één grote kermis. Er zijn complete steden nagebouwd in hotels. Parijs, New York, Venetië... Daarnaast is het er vreselijk heet. Wij liepen van hotel naar hotel om maar in een gekoelde ruimte te zijn.

Daarna zijn we naar Williams gereden voor de Grand Canyon. Onderweg hebben we de hoover dam bezocht.
We hebben een helivlucht gemaakt boven de Canyon. (Tip 2: Neem een helivlucht. Het is fantastisch!!)

Van Williams zijn we doorgereden naar Page. Hier zijn we nu. Het stadje zelf is erg teleurstellend. Ook ons 'hotel'. Wel hebben we hier weer een aantal mooie dingen gezien. Gisteren hebben we de 'horseshoe bend' gezien. De Colorado rivier maakt hier een bocht in de vorm van een hoefijzer. Om dit goed te kunnen bezichtigen moet je aan de rand van een ravijn gaan staan. Best eng. Gelukkig zijn we allebei een beetje bang aangelegd zodat we niet heel dicht bij de rand hebben gestaan. Er waren mensen die op de rand gingen zitten met hun benen bungelend boven het ravijn!

Vandaag hebben we Antilope Canyon bezocht. Een paradijs voor de fotograaf (Alexander dus).  Het is een smalle kloof met prachtige lichtinval. Nu even relaxen en morgen gaan we verder richting Moab. Onderweg bezoeken we Monument Valley.  In Moab gaan we de natuurlijk gevormde stenen bogen bekijken.

De reis verloopt prima. De wegen zijn goed en we hebben een goede auto Toyota Rav4. De temperatuur is sinds vandaag ook wat aangenamer dan de eerste dagen (toen was het meer dan 40 graden).

De foto's volgen later, want er staan al andere gasten achter ons die ook willen internetten.

Groeten en tot snel!

Alexander en Anja

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan