Carbondale vervolg

Door MargreetvanDongenTorman - 16-08-2008 06:11 Lieve mensen er is wat mis gegaan met mijn laatste verhaal. Helaas , ik had een hoop eerst indrukken opgeschreven en wat we zoal in Boulder en Denver gedaan hadden. helaas.
Nu ga ik maar eerst verder met Carbondale. We hebben hier heerlijke dagen gehad. Jack is voor zijn leeftijd ongelooflijk fit. Hij is weer helemaal hersteld van zijn dip in het begin van het jaar.
Hij heeft ons 2 dagen op sleeptouw genomen en we zijn werkelijk helemaal weg van deze ongeving.
s'Avonds aten we de eerste en laatste avond(vanavond) bij zijn vriendin Gwen, wat een heerlijk mens was met een hoop humor. En 'e'en keer namen wij ze mee uit eten in een Mexicaans restaurant.

Hier een paar dingen die we deze dagen gedaan hebben. Natuurlijk Aspen met de Independance pas 12.095 feet en we rijden door de White River Nationaal Forest. Bovendien laat hij ons zijn woonomgeving zien, prachtig, wat een ruimte hebben die mensen hier.
Aspen viel mij een beetje tegen, daar heb je dan waarschijnlijk teveel van gehoord, de prijzen waren er in ieder geval hoog.

De 2de dag zijn we naar de Crystel River Valley gereden, werkelijk een schitterende natuur, We stoppen bij een oud mijnplaatsje Redstone, drinken koffie bij een paar vrienden van Jack, de vriend liet ons de sporen van de beer zien die in zijn appelboom geklommen was. We genieten van het uitzicht op de mac Clure pas (9500feet) en we rijden dan nog naar Marble waar grote marmergroeven zijn. O.a. het marmer van het Lincoln memorial en voor het graf van de onbekende soldaat.
Lunch in Redstone Inn, waar we bediend worden door een Nederlandse, die ook helemaal enthousiast werd om landgenoten te treffen.
Morgen vertrekken we naar Grreen River WY
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan