Volg de Golden Girls 9

Door De Golden Girls op weg naar ....... - A long time ago Dinsdag 19 augustus

Om 8.45 uur worden wij opgehaald door een kleine bus met een zeer vriendelijke chauffeur.
Er stappen nog 9 andere mensen (die ook logeren op de camping) in waaronder 1 echtpaar met 2 dochters uit Rotterdam.

Een dochter van de mensen uit Rotterdam is aangewezen op een rolstoel.
Het lijkt moeilijk te gaan met de rolstoel in het busje, maar uiteindelijk krijgt alles zijn plek en kunnen wij vertrekken.
Wij halen nog 2 mensen op zodat wij deze dag zullen doorbrengen met 12 mensen. De sfeer is goed en iedereen begint onderling een beetje te kwekken.
Als eerste gaan wij Downtown Los Angeles naar een prachtig plek waaraan het muziekcentrum gevestigd is. Na een korte stop gaan wij richting Hollywood,
maken daar een stop om vervolgens in het Kodak Theater (een prachtig winkelcentrum) koffie te drinken. Het leuke van deze tocht is dat deze exclusief eten en drinken is,
je gaat dus allemaal je eigen gang en komt op de afgesproken tijd terug om weer verder te gaan. Daarna gaat het richting Sunset Boulevard en de woonwijk Bel Air. Er wordt verschillende keren een huis aangewezen waar, Madonna, Britney Spears, Paris Hilton, Tom Cruise, Nancy Reagan, Jack Nicholson, David Beckem e.d. wonen of gewoond hebben. Wij roepen dan maar... wat een leuk hek hebben die mensen! Het zegt ons niets maar de omgeving is prachtig dat valt niet te ontkennen. David Beckhem heeft maar liefst 13 miljoen voor zijn stulpje betaald! De tocht gaat naar een Farm Market en dat is eigenlijk een hele leuke omgeving. Het is lunchtijd en wij duiken gelijk een Grieks restaurant in, wat achteraf de beste restaurant blijkt te zijn in de Farm Market.
Heerlijke vegetarische Mousaka gegeten een heerlijk Grieks biertje erbij, wij wanen ons weer op Kreta waar wij onze laatste vakantie samen hebben doorgebracht.
Maria overweegt om ook maar vegetariër te worden want ze vindt dit toch wel heel erg lekker. Kijken hoe lang zij dit volhoudt.
Na de lunch gaat het richting Santa Monica naar de Beach en daar nog 2 korte uitstapjes gemaakt. Vervolgens brengt de chauffeur ons (op ons verzoek) naar een grote supermarkt waar wij onze boodschappen kunnen doen en zet ons om 18.00 uur af op de camping, ja voor onze camper want anders kunnen wij onze boodschappen niet dragen!
De dichts bijzijnde supermarkt ligt nl 45 minuten lopen van onze camping! Wij hebben een voldaan gevoel, een fijne dag gehad en een goede indruk gekregen van Los Angeles. Wij genieten nog even na met een stokbroodje met franse kaas en......... 
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!