Volg de Golden Girls 13

Door De Golden Girls op weg naar ....... - A long time ago Woensdag 27 augustus 

Wij zitten in hotel Edison op 10 passen van Broadway! Wij gaan maar eens een hapje eten, want in het vliegtuig kregen wij alleen chips en die hebben wij maar overgeslagen. Wij vinden een café en bestellen aan de bar een drankje en een hapje. Hoewel een hapje kennen ze niet in Amerika het is direct een bord vol!
Na een moeizame nacht vanwege een kleine jetlag en een "lesbische bed" krijgen wij eerst een ruimere kamer met 2 bedden.
Daarna gaan wij op pad! Wij nemen gelijk een ticket voor 2 dagen New York "de grey line" een rondtour door New York. Je kunt uit- en in stappen waar je wilt. Na een "lange rit" komen wij op Rockefeller Plaza en daar stappen wij uit, nemen een lunch op deze prachtige plek en zetten onze tocht per voet voort. Wij wandelen naar The Empire State Building (443 meter hoog, 102 verdiepingen en 73 liften) en kijken naar de ondergaande zon. Terwijl de lichten langzaam aangaan genieten wij van het uitzicht over New York.
Al met al duurt het nog 3,5 uur voordat wij weer beneden zijn en eten in het restaurant beneden de Empire State Building.
Uiteindelijk komen wij al wandelend uit bij het Hard Rock Café en dat is wel de mooiste die wij gezien hebben!
Wij besluiten de avond met een drankje aldaar. Wat leeft New York met name ook in de nacht!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!